2777
2789
عنوان

ایده بدید برای راه انداختن یه کار

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدی

پارچه های تریکو

برای لباس زیر استفاده میشه

اگه تبحری داری تو خیاطی

با یک متر 

۴تا شورت میشه دوخت

قیمت شورت هم که الان ...

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

آنلاین شاپ

چه محصولاتی بهتره؟؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارچه های تریکوبرای لباس زیر استفاده میشهاگه تبحری داری تو خیاطیبا یک متر ۴تا شورت میشه دوختقیمت شور ...

خیاطی کارخودمو راه میندازه در همین حده 

میشه اینطوری یا باید کلاس برم؟؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

کلا نمیشه یعنی میخوام یکم پا بگیره بعدش اگه دیدم میتونم لبتابم رو میفروشم یا اگه بتونم به درآمد برسم ...

با ۲۰ تومان سرمایه 

درآمد خوبی نمیشه داشت 

شاید در حد خیلی کم بشه درآمد داشت

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خیاطی کارخودمو راه میندازه در همین حده میشه اینطوری یا باید کلاس برم؟؟

تو یوتیوب و اینستا کلی آموزشش هست

پولشو بزار تو جیبت

یکم پارچه بخر بیبین میتونی دو تا برای خودت بدوزی

کم کم تبلیغ کن توی فامیل و در همسایه

یا بده مغاز ه لباس زیر بفروشه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

چرتوپرت اگه پیام بود:

آدم بی ادب و بی شخصیت و البته بی مغز اگه پیام بود 

ریپلی نکن نمی خونم می سوزی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

آدم بی ادب و بی شخصیت و البته بی مغز اگه پیام بود ریپلی نکن نمی خونم می سوزی

راست میگه خب با ۲۰تومن شغل خونگی میشه راه انداخت حرفه آرایشگری میشه یاد گرفت که خیلیم درآمد داره شما چرا الکی امید یکیو از بین میبرید؟

تو یوتیوب و اینستا کلی آموزشش هستپولشو بزار تو جیبتیکم پارچه بخر بیبین میتونی دو تا برای خودت بدوزیک ...

مرسی عزیزم 😍