2777
2789

من عمران میخونم ولی غیر درسی روزی یک میلیون درآمد دارم ۲۰ سالمه 

دلم نمیاد از هیچ کدوم در بکنم ولی به درسمم نمی‌رسم مگه اینکه شبا بیدار باشم چطوری به هر دو برسم؟🥺

کارت چیه‌ک روزی یک‌میلیون درمیاری عزیزم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ج‍‌ه‍‌نم که روزی یه میلیون پول داری می‌دونی چرا چون اومدی پز دادی کسی که پولدار واقعیه پولشو خوشبختیشو جار نمی‌زنه و تو چشم مردم نمی‌کنه شما یه نو کیسه ای !

به ج‍‌ه‍‌نم که روزی یه میلیون پول داری می‌دونی چرا چون اومدی پز دادی کسی که پولدار واقعیه پولشو خوشب ...

این همه عصبانیت و خشم از کجا میاد 

بنده خدا مگ چی گفت 

چرا هرچی پز می‌بینید یگم دیدگاهتون عوض کنید بخدا به جایی برنمیخوره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

به ج‍‌ه‍‌نم که روزی یه میلیون پول داری می‌دونی چرا چون اومدی پز دادی کسی که پولدار واقعیه پولشو خوشب ...

سوال پرسیده چرا اینقدر تو داری حرص میخوری ؟ الان یک تومن تو روز بخدا خرج روزانه آدم هم نمیشه چرا اینقدر خشن

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

کارت چیه روزی یه تومن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

مشخص شد یه عقده ای داری

روزی یه تومن پز نیست با درس به بیشترش هم میشه رسید

حالا این روزانه میگیره ما یه جا 

🐈🐕🌙💖

روزی یه میلیون ؟ 

ماهی سی میلیون 

سالی ۳۶۵ میلیون 

اسی کارت چیه بگو لطفا آخه نمیتونم خوب فکر کنم 😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )