واقعا بعضی از خانم ها فکر میکنن همه کمين کردن که شوهر تحفه شون رو بدزده 🤣🤣
طرف به شوهرش گفته افغانی هستی، اسی میگه لاس زده با شوهرم
وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
مشخصه پتیاره ننه کیه با این تحفه ای ک بزرگ کرده ک یاد نداره ب خونواده کسی توهین نکنه😂اینجام محل خال ...
تو خودت اجازه میدی ک بهت توهین کنم چون خودتم توهین میکنی بتوچه ک کی میاد تو سایت کی نمیاد مگه سایت مال بالاي آلاش توعه . فعلا ک تو داری عقده پراکنی میکنی به هرکی میرسی میگی افغان .خب باشه اصلا من افغانی هستم حالا غذای ظهر تو آماده شد من افغانی باشم؟
بار آخرت باشه ک زر میزنی .هر وقت گفتم خاک انداز تو خودتو وسط بنداز
عزیزم خب خونه و زمینهاتون رو نفروشید زمین مال خداس سند که نخورده هر کی مال خودشو اختیار داره بفروشه ...
چ تناقض فاحشی در جملتون هس بالاخره نفروشید یا اختیار داره بفروشه!!!اگر تموم امکانات رفاهی و خدماتی و شغلی در تهران متمرکز نمیشد و ب عدالت بین تموم استانهای کشور تقسیم میشد تمرکز جمعیت کمتر و مشکلات تهران از بی ابی و الودگی غیره کمتر بود و نیاز نبود هجوم بیارن شمال ک از لحاظ الودگی و شلوغی و زباله ...در اینده نزدیک بشه تهران دوم
خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
چ تناقض فاحشی در جملتون هس بالاخره نفروشید یا اختیار داره بفروشه!!!اگر تموم امکانات رفاهی و خدماتی و ...
عزیزم تناقض چی خب وقتی کسی زمین و ملک خودش رو بفروشه مشخصه که یکی به هر حال میخره چه بومی چه غیربومی اونی که دوست نداره نفروشه خب هرکسی هم هرجا راحته زندگی میکنه دیگه حتی خارج از کشور ادما بهم بدهکار نیستن گلم
سرمایه دارها هرجا نفعشون باشه سرمایه گذاری میکنن شما مثلا سرمایه ات بزار یه امکانات یه محیط رفاهی بنا کن تو شهری که دوست داری جمعیت هم میاد همینطوری روستاها و شهرها پدید اومدن دیگه حالا هرکی هرجا خوشه
چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦 پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران
میدونی تهرانی ها چند برابر شهرستانی ها مالیات میدن؟اطلاعاتت ببر بالا عزیزشهرستان اگر هم پول ...
مثلا منه خوزستانی ک همه نفت و گاز و پتروشیمی کشورو داره تو کشت گندم رتبه ۲ کشوره تو تهیه شکر رتبه اوله و تامین برق از سدها و غیره کافیه یبار بیای خوزستان اونوقت متوجه محرومیت وحشتناکش میشی
چی میگی شما،ی ضرب المثلی هس ک میگه اونی ک خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی ک خودش ب خواب زده نه!!!لط ...
شما گارد داری برای ما همه جای ایران عزیز هست و خب چون همسرم ایرانی نیست و کنارشم فکر میکنم زمین انقدر پهناور هست که همه کنار هم زندگی کنیم اونی که دوست داره زمیناش میفروشه میره جای دیگه اونی که نمیخواد نگه میداره زندگی میکنه خیلی معادله ساده ای هست یکم آب بخور شاید سوادتون بیشتر شد
چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦 پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران