2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتن افغانی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 123 پست
تو که زورت نمیرسه حرف اضافه نزن دهنتو ببندتو به یکی گیر بدی یکی هم پیدا میشه به تو گیر بدهعقده ای و ...

تو  میتوتی  نظرت رو بگی

ولی   وقتی  توهین  میکتی   میگی  عقده ای    منم میگم عقده ای خودتی

ربطی  هم  به  زور نداره

تو  تهران هم  جد اندر جد  به دنیا اومده و زندگی کردیم

فیک هم  نیستم

اگر  تایپیک نزدم    به تو ربطی نداره

حرفم  هم  حق

همون طور  که  چهار تا  تهرانی    تو  اضطرار  پاشدن رفتن شهرستان     اونها  هر چی دلشون خواست گفتن

منم هر چی  شهرستانی   اینجاست    بهش میگم  متقابلا شما برگرد  شهرت       ما بتونیم اینجا نفس بکشیم

تو هم   اگه  برگردی  شهر خودت  احتمالا راضی تری

دیگه هم  جوابت نمیدم

احتمالا  خودت همینطوری   که اینقدر داغ کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهچون هر کس تو شهر خودش زندگی کنه بهترهدر ضمن با توجه به تایپیک های قبلی ات

اخ اخ این و یکی ب تهرانیا و ...بگه شمال شهر شما نیس برید شهر خودتون لطفا🙏🤭🙄😉😁

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

چ حرف بی ربطیییییشمام از یه شهر دیگه رفتی تهران پس سکوت بهتره برات. همین دست فروشا کسایی هستن ک تو ن ...

بخون

بعد جواب بده

من خودم  ترجیح ام  خرید از دستفروش 

خیلی هم  احترام میزارم

متظورم  چیز   دیگه  بود

اخ اخ این و یکی ب تهرانیا و ...بگه شمال شهر شما نیس برید شهر خودتون لطفا🙏🤭🙄😉😁

حق با شماست 

والله   ما که   نمی‌آیم

سالی  یکبار  شاااید  دو روز

دیگه  نمی‌آیم  اونجا  کلا  زندگی کنیم

فحش هم  بدیم  به  همه چی اش

بیشتر اونایی که ایران مهاجرت کردن انگار چشم‌هاشون اون مدلیهیا دست کم این طوری نشون دادن تو رسانه مرد ...

اره اونا هزاره هستن تو ایران هم هزاره داریم از نوع ایرانیش😂

مثلا هنکلاسی خودم تو مدرسه زمانی که مدرسه ای بودم هزاره ایرانی بود

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

حق با شماست والله ما که نمی‌آیمسالی یکبار شاااید دو روزدیگه نمی‌آیم اونجا کلا زندگی کنیمف ...

مهمان و فلان ی روز دو روز ده روز اینا کلا ویلا و اپارتمان دارن اینجا زندگی میکنن تهران پول در میارن از بس نمک کور و بی چشم و رو تشریف دارن،یکی نیس بگه  جنگه شمال تعطیلاته شمال الودگی شمال بی ابی شمال بومی چ گناهی کرده تاوان شما رو بده ....البته فحش ک شایسته و نثار خودشونه و نشونه شخصیت و معرف خانوادشونه 

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

بابا سر مرد جماعت باهم درگیرین عجب😂😂

میگم اخه کسی بخواد کاری کنه میکنه

کسی که لیاقت منو نداره چرا برا چی حرص بخورم😂😂

همسرم ولی یه ترس خاصی داره که مرد دیگه ای نخواد منو ازش بدزده🤣🤣 حالا انگار تحفه ام

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

شما ک افغانی هستی تو سایت ایرانیا چیکار میکنی😂

افغانی که نیستم ولی سایت هم پشت مهریه ننت نیست عزیزم 

پس تو تو اینستاگرام ک مال آمریکا هست چکار میکنی؟ توهم نباید بری اینستا چون برنامه مال امریکاست 

نمیدونم چرا بعضیا سایت و برنامه و خیلی چیزای دیگرو پشت قباله ننه های پتیاره اشون کردن .بابا خجالت بکش 

مهمان و فلان ی روز دو روز ده روز اینا کلا ویلا و اپارتمان دارن اینجا زندگی میکنن تهران پول در میارن ...

عزیزم خب خونه و زمینهاتون رو نفروشید زمین مال خداس سند که نخورده هر کی مال خودشو اختیار داره بفروشه یا نفروشه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

افغانی که نیستم ولی سایت هم پشت مهریه ننت نیست عزیزم پس تو تو اینستاگرام ک مال آمریکا هست چکار میکنی ...

مشخصه پتیاره ننه کیه با این تحفه ای ک بزرگ کرده ک یاد نداره ب خونواده کسی توهین نکنه😂اینجام محل خالی کردن عقده هات نیست افغانِ عزیز

دیگه هم ریپ نزن باز نمیکنم 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ولی عزیزم به شما ربطی ندارد کی کجاس اگه ناراحتی از شلوغی شما از تهران بیا شهرستان

نمیتونم  عزیز جان

هیچ  شهرستانی   هیچ کس  نداریم

سالها  پدر و پدر بزرگ هامون  تهران بودن

بخدا  افتخاری  نیست

اما   جایی نداریم بریم     تهران شهر محل تولد  خودمون و ابا  و اجداد  و بچه هامون     محل درس خوندن   سر کار رفتن   خونه گرفتن و....  همه نزدیکان تهران اند

بعد من  برم  شهرستان   از شلوغی

شهرستانی بیاد تهران  زندگی کنه    ؟؟؟

چرا؟؟؟؟