اما تنبل پولدار میتونه همه پول رو یه شبه دود کنه در حقیقت میشه یه مفت خور
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلن نیاز به کار نداره چند تا خونه داره اجازه میده ماهی همینطور ۱۰۰ تا ۱۵۰ دامد داره کار نمی گنه ولی ...
ن والا من ننیتونم تکیه کنم ب این مرد
تو همیشه حسابو بزار رو اینکه یروز ورشکست بشه یا بدهی بالا بیاره و مجبور شه تمام اموالشو بفروشه،ببین بعدش میتونم خودشو جمع و جور کنه ؟ کاری ا دستش برمیاد؟
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
صبح توام بخیر گلم . وویس میدم بهش میخوام لحنم رو موقع گفتن حرفام بشنوه ولی چون سرکاره نمیتونم زنگ بز ...
عه خب بیا تل فکرامونو بریزیم رو هم
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
تلگرامم مشکل دار شده . میتونم درخواست بدم بهت عزیزم ؟
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم