2777
2789
عنوان

بین این دو نفر کدوم انتخاب می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست
این حرف یعنی اگر پدرش باهاش چپ بشه میتونه همه اموال رو ازش بگیره؟

نه همه خونه ها به نام خودشه

بعد باباهه خیلی بیشتر از این حرفا داره

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب چرا

پر تلاش متوسط

چون مدام در حال تلاشه ،میتونه و عرضه داره

اما تنبل پولدار میتونه همه پول رو یه شبه دود کنه در حقیقت میشه یه مفت خور

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلن نیاز به کار نداره چند تا خونه داره اجازه میده ماهی همینطور ۱۰۰ تا ۱۵۰ دامد داره کار نمی گنه ولی ...

ن والا من ننیتونم تکیه کنم ب این مرد

تو همیشه حسابو بزار رو اینکه یروز ورشکست بشه یا بدهی بالا بیاره و مجبور شه تمام اموالشو بفروشه،ببین بعدش میتونم خودشو جمع و جور کنه ؟ کاری ا دستش برمیاد؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

صبح توام بخیر گلم . وویس میدم بهش میخوام لحنم رو موقع گفتن حرفام بشنوه ولی چون سرکاره نمیتونم زنگ بز ...

عه خب بیا تل فکرامونو بریزیم رو هم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ادم پرتلاش متوسط چون اون پولدار یه روزی گدا میشه تنبلیش ارثی به بچهاش میرسه ولی پرتلاش متوسط علاوه ب ...

خب اون پر تلاشه در نهایت ۲۰ سال بعد به جایی برسه که این پولداره قرار داره 

من الان یک سری چیز هارو احتیاج دارم 

نه ۲۰ سال دیگه 

تازه بچه امم تو رفاه بزرگ میشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
عه خب بیا تل فکرامونو بریزیم رو هم

تلگرامم مشکل دار شده . میتونم درخواست بدم بهت عزیزم ؟

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

پر تلاش متوسطچون مدام در حال تلاشه ،میتونه و عرضه دارهاما تنبل پولدار میتونه همه پول رو یه شبه دود ک ...

ببین منظورم از تنبل این نیست که درآمد نداره داره اتفاقا درامد خوبی هم داره 

فقط همش تو خونست یا با رفیقاش بیرونه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...