وااااای سلااااام خوبیییی ؟ یادته دیشب تو تاپیکم بودییی ؟ میخوام باهاش درباره اون موضوع که گفتم حرف ب ...
سلام عزیزم صبحت بخیر
تلفنی میخوای بگی یا پیام
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
صبح توام بخیر گلم . وویس میدم بهش میخوام لحنم رو موقع گفتن حرفام بشنوه ولی چون سرکاره نمیتونم زنگ بزنم بهش
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
کلا همش خستس اکثرا بیخیالن . رو مخ میرن . فس فس میکنن من واقعا کنار نمیام با همچین ادمی
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
ببین از من به شما نصیحت قبل ازدواج همه حرفهات بزن روی یه برگه بنویس که از طرفت چی میخوای اون از تو چی میخواد نشه مثل من بعد از چند سال زندگی مشترک پشیمون از انتخابت بشی من نمیتونم بر اساس دوتا گزینه شما نظر بدم مهم خودتی که روحیاتت با کدوم یکی جورتره نشه با پولدار تبل ازدواج کنی که برای جارو کردن خونتم تو باید جابجاش کنی یا با ادم فعال ازدواج کنی که فردا همه غم همش باش کار فعالیتش خودت سبک سنگین کن ببین کدوم بیشتر به روحیاتت نزدیکتره