2777
2789
عنوان

بین این دو نفر کدوم انتخاب می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست
پولداری که خودش تنبل عرضه نداره از پول یکی دیگه استفاده می‌کنه چه ارزشی داره

به هر حال شما تماما اون چیزایی که می خوای رو در اختیارت می زاره ولی برای اولی باید چندین سال صبر کنی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای سلااااام خوبیییی ؟ یادته دیشب تو تاپیکم بودییی ؟ میخوام باهاش درباره اون موضوع که گفتم حرف ب ...

سلام عزیزم صبحت بخیر

تلفنی میخوای بگی یا پیام

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پیر میشی سره اینکه هی ب شوهرت بگی پاشو خودتو جنع کن برو سرکار

اصلن نیاز به کار نداره 

چند تا خونه داره اجازه میده ماهی همینطور ۱۰۰ تا ۱۵۰ دامد داره 

کار نمی گنه ولی بازم پولدارهد

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
سلام عزیزم صبحت بخیرتلفنی میخوای بگی یا پیام

صبح توام بخیر گلم . وویس میدم بهش میخوام لحنم رو موقع گفتن حرفام بشنوه ولی چون سرکاره نمیتونم زنگ بزنم بهش

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

مشکلاتش چیه

کلا همش خستس اکثرا بیخیالن . رو مخ میرن . فس فس میکنن من واقعا کنار نمیام با همچین ادمی

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

اگر تنبله پول از کجا آورده؟ارث داره؟ یا چی؟

از طریق پدرش چندین واحد خونه داره 

اجاره میده 

ولی خودش همش تو خونه لست 

دامد ۱۰۰ تا ۱۵۰ داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تقریبا از لحاظ شخصیتی هر دو در یک سطحن

ببین از من به شما نصیحت قبل ازدواج همه حرفهات بزن روی یه برگه بنویس که از طرفت چی میخوای اون از تو چی میخواد نشه مثل من بعد از چند سال زندگی مشترک پشیمون از انتخابت بشی من نمیتونم بر اساس دوتا گزینه شما نظر بدم مهم خودتی که روحیاتت با کدوم یکی جورتره نشه با پولدار تبل ازدواج کنی که برای جارو کردن خونتم تو باید جابجاش کنی یا با ادم فعال ازدواج کنی که فردا همه غم همش باش کار فعالیتش خودت سبک سنگین کن ببین کدوم بیشتر به روحیاتت نزدیکتره

چو ایران نباشد تن من مباد🇮🇷💚🤍❤️