2821
2789
عنوان

تیروئید ...کمک

176 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ...من تازه به جسلام .من سال گذشته ۲ بار آزمایش تیروئید دادم ...اولین بار T sh ام ۳ بود که دکتر زنان نمی‌دونم چرا بیخودی قرص داد ...یک هفته قرص خوردم و دکتر غدد گفت قرص رو قطع کن ۲۰ روز بعد برو یه آزمایشگاه دیگه که tsh ام ۲ شده بود ...امسال مجدد آزمایش دادم که Tsh رو ۳.۱ نشون داد و من کمی نگران این نوسان شدم و به چند دکتر مراجعه کردم که گفتن این نوسان ها نرماله و ممکنه دوباره بیاد پایین ...راستش من همه ش نگرانم نکنه بره بالا نیاد پایین پ دارم اذیت میشم ( در ضمن anti tpo من از رنج ۰-۱۰۰ تقریبا به صفر نزدیکه و ۰/۱ هست ) ممنون میشم راهنماییم کنید .معتون اضافه میشم و واقعا احتیاج به کمک هم فکری دارم .برا همین این تاپیک رو ایجاد کردم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ک نفهمیدم حالا اصل نگرانیت چیه میخوای باردار بشی؟فعلا ک همه چیت نرماله

نه نمیخوام باردار شم ...اینکه از ۲ شده ۳ باعث نگرانیم شده ...فکر می‌کنم نکنه همینطوری بره بالا !!! البته دکتر گفت اینا سینوسی هست و مشکلی نیست  ...اما من نگران این مساله م 

عزیزم اصلا نگران نباش فقط باید زیر نطر دکتر غدد باشی ولی بنطرم الان نرما له

.اینکه از ۲ شده ۳ باعث نگرانیم شده ...فکر می‌کنم نکنه همینطوری بره بالا !!! البته دکتر گفت اینا سینوسی هست و مشکلی نیست  ...اما من نگران این مساله م... مگه مشکلی هست که زیر نظر غدد برم ؟😫

نه نمیخوام باردار شم ...اینکه از ۲ شده ۳ باعث نگرانیم شده ...فکر می‌کنم نکنه همینطوری بره بالا !!! ا ...

داروهاتو استفاده کن هیچی نیست منم کم کاری تیرویید دارم مدام قرص میخورم ولی همش نرماله ازون موقع

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
۳ نرماله خب اوندفه هم با قرص ۲ شده بودی ۳ خوبه

نه بابا من فقط ۵ روز اینا قرص خوردم ،بعدشم قطع کردم ،۲۰ روز بعد رفتم آزمایش ...اصلا ۵ روز قرص خوردن تاثیر نداره .دکتر هم گفت تاثیر نداره ...اما خیلی تو استرس بودم رفتم آزمایش دادم ...نزدیک پریودم هم بود 

نه بابا من فقط ۵ روز اینا قرص خوردم ،بعدشم قطع کردم ،۲۰ روز بعد رفتم آزمایش ...اصلا ۵ روز قرص خوردن ...

آره خیلی تاثیر داره منم چند روز فقط خوردم کمتر از ۱۵ ردز بعد آزمایش دادم از ۶ شده بود۴ صدم ...یعنی زیر یک

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
آره خیلی تاثیر داره منم چند روز فقط خوردم کمتر از ۱۵ ردز بعد آزمایش دادم از ۶ شده بود۴ صدم ...یعنی ز ...

نمی‌دونم ...دکتره گفت تاثیر نداره !!! نمی‌دونم واقعا ...احتمال داره بعدا آزمایش بدم دوباره پایین بیاد ؟؟؟ میترسم همینطوری بالا بره فقط 😫 من اصلا تو خانواده مون هم از این چیزا نداریم ...بعد ،استرس و نزدیک پریود و اینا تاثیر نداره رو آزمایش ؟