2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم میشه کمکم کنید

216 بازدید | 30 پست

اومدم خونه پدرم قهر دیگه خسته شدم از دست شوهرم 

تو دعوا در حد خفه کردن سیلی زده تهدید به کشتنم کرده 

هیچ  محبتی هم من ندیدم تا به امروز 

چندین سری هم به من گفته تو مادر خوبی نیستی لیاقت مادر بودن نداری 

متاسفانه یه پسر ۳ ساله دارم 

ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم به نظرتون با ۸۰۰ میلیون میتونم یه کاری دست و پا کنم که خرج خودمو در بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا کمکت کنه .. روزی رسان خداس نه شوهرت اگه واقعا اذیتی جداشو نگران روزیت نباش خدا میرسونه

قربون خدا بشم 

منو با همچین آدمی گرفتارم کرد 

لیسانس حسابداری دارم ولی بدون هیچ سابقه کاری 

نمیدونم از کجا شروع کنم گیج گیجمممم

چه کاری؟ آنلاین شاپ؟یه ساندویچی کوچولو؟ کافی شاپ بسیار نقلی؟لباس فروشی؟اکسسوری فروشی؟

لوازم تحریر خوبه.

کدوم شهری؟ هنر شما چیه؟ روابط اجتماعی خوبی داری؟

ماشین بخر اسنپ کار کن.

کیترینگ راه بنداز.

چه کاری؟ آنلاین شاپ؟یه ساندویچی کوچولو؟ کافی شاپ بسیار نقلی؟لباس فروشی؟اکسسوری فروشی؟لوازم تحریر خوب ...

چون هیچ تجربه کاری ندارم واقعا نمیدونم تنها سرمایه ای ک دارم بریزم تو یه کاری از پسش هم برنیام

فقط لیسانس حسابداری دارم  

تازه هم اقدام گواهی نامه کردم فقط ازمون شهری مونده متاسفانه هیچ هنر خاصی ندارم 

چرا اینقدر وحشیانه رفتارهاش داشته تو اقداماتی نداشتی تماس با ۱۱۰ میگرفتی میومدن صورتجلسه بعدم شنبه پزشک قانونی و اقدامات مهریه و نفقه خودت پسرت میزدی ،تا اخر ۷ سالگی ک پسرت باهات هست اگ شرایط نگهداری شو داشته باشی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

قربون خدا بشم منو با همچین آدمی گرفتارم کرد لیسانس حسابداری دارم ولی بدون هیچ سابقه کاری نمیدونم از ...

عزیزم متاسفانه خودمون همسرمونو انتخاب کردیم خدا مجبورمون نکرد نمیدونم چرا بدشانسیم.

. نمیتونی صندوقداری فروشگاه بری؟؟؟  پولاتم طلا بخری پس انداز کنی؟؟ 

چون هیچ تجربه کاری ندارم واقعا نمیدونم تنها سرمایه ای ک دارم بریزم تو یه کاری از پسش هم برنیامفقط لی ...

اشکال نداره درست میشه

۸۰۰ تومن مهریه ات هست یا داریش؟ چون میدونی مهریه رو یکی جا نمی دن معمولا قسطی میدن 

چرا اینقدر وحشیانه رفتارهاش داشته تو اقداماتی نداشتی تماس با ۱۱۰ میگرفتی میومدن صورتجلسه بعدم شنبه پ ...

اخه کتکش در حدی نبوده ک کبودی داشته باشم برم پزشکی قانونی فقط یه سری کاملا داشت خفم می‌کرد این سری هم جوری سیلی زد ک گوشواره از گوشم افتاد گم شد 

اومدم خونه پدرم شرایط ک نه ندارم باید برم سرکار خرج خودمو در بیارم پسرمو نمیتونم نگهر دارم