2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست
عزیزم متاسفانه خودمون همسرمونو انتخاب کردیم خدا مجبورمون نکرد نمیدونم چرا بدشانسیم.. نمیتونی صندوقدا ...

واقعا از بدشانسیه 

باید برم همین صندوق داری در حد ۱۰ یا ۱۲ هم بدن برام کافیه 

این ۸۰۰ طلاهامه همه اش با خودم جمع کردم آوردم حتی فاکتورهاشو 

اشکال نداره درست میشه۸۰۰ تومن مهریه ات هست یا داریش؟ چون میدونی مهریه رو یکی جا نمی دن معمولا قسطی م ...

بخوره تو سرش چقدر هم دارایی داره نزدیک ۱۲ میلیارد دارایی خودشه 

ولی نه خواهر نه مهریه هست نه دارایی اون 

طلاهای ک تو دوران زندگی برام خریده همه اش جمع کردم با فاکتورها آوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا از بدشانسیه باید برم همین صندوق داری در حد ۱۰ یا ۱۲ هم بدن برام کافیه این ۸۰۰ طلاهامه همه اش ب ...

یا باید ریسک کنی یا به درامد کم قانع بشی.. ان شالله یه شغل با درامد خوب خدا قسمتت کنه

استارتر بچه گناه داره

منم به جدایی فکر میکردم ی کلاس همسرداری شرکت کردم نگاهم را به زندگی و همسرم تغییر داد

با ۲۰۰ هزینه کلاس

اگه ایتا داری بزن تو گوگل" تنها مسیر آرامش" پیدا کن 

عضو کانال بشو

اون بالا کلاسها را سنجاق کن کاس همسر داریش و تربیت فرزندش عااالیه دوتاش بخر

زندگی من که گلستان شد، خدا خیر استاد حسینی و تیمشون بده

اخه کتکش در حدی نبوده ک کبودی داشته باشم برم پزشکی قانونی فقط یه سری کاملا داشت خفم می‌کرد این سری ه ...

خب اون حالت پیش اورد باید کلانتری میرفتی ک یک پرونده درست بشه فردا برو کلانتری شکوائه دعوا فحاشی شو بزن شنبه هم برو مهریه نفقه ات کاراش چون اگ عدم تمکین زد مدرک داری براش ک دعوا فحاشی داشته نفقه ات هم بهت تعلق میگیره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

استارتر بچه گناه دارهمنم به جدایی فکر میکردم ی کلاس همسرداری شرکت کردم نگاهم را به زندگی و همسرم تغی ...

عزیز یه ضرب المثل هست میگن زن موقع بی پولی شوهرش بشناس 

مرد موقع بیماری همسرش 

موقع ای ک من بیمار بودم این آقا یه بلایی سر من آورد اونجا فهمیدم این اصلا از من خوشش نمیاد هیچ علاقه ای هم نداره 

بخوره تو سرش چقدر هم دارایی داره نزدیک ۱۲ میلیارد دارایی خودشه ولی نه خواهر نه مهریه هست نه دارایی ا ...

عزیزم نگران نباش.

توی قلبم حس خوبی به آینده ات دارم و برات دعا می کنی از این مرحله از زندگی هم به سلامت و آرامش و موفقیت گذر کنی.