2777
2789
اخه دکتر به من میگه بلوکات باید بگیری چون از صبح پای سیستمی مثکه بلوکات گرونتره البته اونم قیمتای مخ ...

اره بلوکات خیلی گرون تره 

مال من بلوکات بود اگه درست یادم باشه 

درکل عدسی خیلی مهمه بنظرم خصوصا خیلی فشرده باشه عالی تره ولی گرون تر دوباره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چراعمل نمیکنی؟من امسال شایدعمل کنم ولی میترسم خشکی چشم یافشارچشم بگیرم واینکه صفرنشه.آستیگمات هم دار ...

از چنتا دکتر مشاوره گرفتم گفتن که لیزر روی چشمای تو تاثیری نداره چون آستیگمات شدید داری ولی میتونی بیست یک سالگی یه عمل دیگه انجام بدی(همون عملی که یه قسمت از عدسی رو برش میدن) بعد این عمل رو یکی از فامیلامون انجام داد میگه خیلی درد داره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چنتا دکتر مشاوره گرفتم گفتن که لیزر روی چشمای تو تاثیری نداره چون آستیگمات شدید داری ولی میتونی ب ...

وای آستیگمات کمتر چی

بدبخت شدم یعنی😐💔

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

وای خدا چه بد زایمان سزارین هم برمیگرده یا فقط طبیعی؟

مثکه کلا بارداری میبره بالا 

من یادم نیست دوستم سزارین کرده بود یا طبیعی 

بعد مثلا تو نزدیکانم که دو تاشون دهه هشتاد عمل کردن خوب بودنا زایمانم نکرده بودن تا سالها بعد یکیشون شدیدا از خشکی چشم مینالید اون یکی که میخواست بگه نه من عملم خیلی هم خوب بوده میگفت نه خیلی راضی ام اخرم دوباره چهل سالگی به خاطر پیرچشمی عینکی شد

منم دیدم که معلوم نیست عملش چه ضررایی داره چرا پزشکا خودشون عمل نمیکنن یه اپتومتریست دکترم میشناسم که نمیخواد مستقیم حرف بزنه که همکاراش باهاش لج بشن ولی میگه عمل نکنین چون جراح میخواد پولشو بگیره

من یه پزشک متخصص هم میشناختم که همسرش چشم پزشک بود اونوقت شوهرش عینکی بود اگه خوب بود چرا شوهرشو عمل نمیکرد

مثکه کلا بارداری میبره بالا من یادم نیست دوستم سزارین کرده بود یا طبیعی بعد مثلا تو نزدیکانم که دو ت ...

چی بگم والا واقعاریسکه ماخانوادگی عینک میزنیم هرچه بدبختیه ارث رسیده بهمون ازچشم تاتیرویید وریزش مو و...