2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 49 پست
خب   باید وقتی  عمیق خواب  بود   این کارو میکردی  حداقل ن تو  فاصله دس ...

خوابش سبکه. بخاطر شغلش باید گوشیش دم دستش باشه. خیلی وقتا از اداره شبا بهش زنگ می زنن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

اصلا چرا باید چنین کاری کنی؟ چرا انقدر با شک و ظن زندگی خودتونو تلخ میکنید.

حق داره شوهرت. خودت اگه میفهمیدی اون میخاد چنین کاری کنه، چیکار میکردی؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دختر جون الان تو تايم دستشويي كه ميره زود مياد چطوري ميخواي نصب كنيو كد براش بياد تا برداري زمان ...

اگه گوشیش جای همیشگی بود زود پیداش می کردم. تو تاریکی ندیدمش

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
مگه شك داري بهش؟چيزي ديدي ازش اگه موردي نداره بنده خدا ،الكي نه خودتو نه اونو اذيت نكن خوبه خودش گ ...

گفتم که بی مورد نبوده. زن همکارش خیلی بهش می چسبه. چون همکارش زیاد ماموریت میره و تو شهر ما غریبن. همکارش بهش گفته وقتی نیستم هوای خانوادم داشته باش. 

ولی خانمه دیگه داره زیاده روی می کنه. مثلا اول مهر زنگ می زنه به شوهرم میگه بیا دنبالم بریم بچه هامو ببریم مدرسه. در صورتی که خانمه خودش رانندست.

من بچه های خودمو خودم بردم مدرسه

بعد از مدتها دعوا درگیری سر این موضوع تازه آروم شده بودیم. آخرای حاملگیم دیگه حوصله دعوا ندارم

گفتم که بی مورد نبوده. زن همکارش خیلی بهش می چسبه. چون همکارش زیاد ماموریت میره و تو شهر ما غریبن. ه ...

عجبااااا

انگار از خدا خواسته بوده خانومه كه شوهرش بگه هواي خانوادمو داشته باش

اونم فرصت طلب... 

عجبااااا انگار از خدا خواسته بوده خانومه كه شوهرش بگه هواي خانوادمو داشته باش اونم فرصت طلب...&nbs ...

مرده به زنش اعتماد نداره. قبلا هم با یه نفر رفیق شده بود شوهرش فهمیده بود. 

فک کنم به شوهرم من اعتماد داره میخاد مواظب زنش باشه. ولی امان از زن بدکاره

ادم مياد نيني سايت واقعا به همه چي و همه كي مشكوك ميشه من خدايي خيلي شرهرمو دوس دارم و بهش اعتماد د ...

خب آدم وقتي مياد وهمه جور تاپيك شك وخيانت ميخونه ناخودآگاه خودشم به شوهرش مشكوك ميشه الكي

ادم میمونه چی بگه. قبلش حداقل بیاید مشورت بگیرید. تازه اگرم تو نصبش میکردی شوهرت از تنظیمات تل گرام میفهمید جای دیگه هم نصب شده.

اه حرص ادم رو در میارید.مگه تو اخه به شوهر خودت شک داری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چون باردادی حساس شدی عزیزم..شوهرت به نظرم با حرفایی که زدی که خودش میکه گوشیمو بردارچک کن فکر نمیکنم کسی تو زندگیش باشه..یکی از دوستام اصلا شوهرش اجازه نمیده به گوشیش دست بزنه که هیچ جدیدا گوشیشو قفلم میکنه..