2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 49 پست
ادم میمونه چی بگه. قبلش حداقل بیاید مشورت بگیرید. تازه اگرم تو نصبش میکردی شوهرت از تنظیمات تل گرام ...

گفتم که خانمه یه شب نصفه شب کلی پیام واسش فرستاد. بین پیاماش پیامهای عاشقانه هم بود. از صفحه گوشیش عکس گرفتم. می ترسم اینجا بزارم.

منم اونشب دهن زنه رو سرویسش کردم.

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که خانمه یه شب نصفه شب کلی پیام واسش فرستاد. بین پیاماش پیامهای عاشقانه هم بود. از صفحه گوشیش ع ...

خب منم میگم اگه از شوهرت مطمئنی این کارا چیه. جواب خانمه رو هم که دادی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فردا حقیقتو بگو به شوهرت. بگو راستش میخواستم ببینم فلانی بهت پیام میده یا نه چون خیلی حساس شدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عكسارو نگهدار براي روز مبادا بعنوان مدرك

نگه داشتم. خودش هم میدونه. 

مطمئنم که شوهرم به زنه نظری نداره (نه اینکه ادم پاکی باشه فقط این مردونگی رو داره که با زن دوستش رفیق نشه). ولی زنه چون دیده شوهر من هم دست و دلبازه و هم فوری در خدمتشه. قشنگ افتاده تو خطش

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
به نظر‌من بهش زنگ‌بزن‌بگو  یک‌بار دیگه  کوچکترین خطایی ازت ببینم‌به شوهرت میگمفکر کنم‌همین ...

بهش گفتم . همه شماره هاشم بلاک کردم تو گوشی شوهرم. ولی دیدم با یک شماره دیگه تو ت.ل گرام دوباره پیام داده بود. ولی پیامهاش فقط عکس و جک و این چیزاست. نمی تونم چیزی به شوهرش بگم

اما با خودم میگم شاید وقتی شوهرم تو خونه نیست پیامهای دیگه ای هم میدن و من نمی فهمم. واسه همین میخواستم رو کامپیوتر داشته باشم ببینم در طول روز چه خبره

بهش گفتم . همه شماره هاشم بلاک کردم تو گوشی شوهرم. ولی دیدم با یک شماره دیگه تو ت.ل گرام دوباره پیام ...

به شوهرت بگو به همکارش بگه شرمنده من زنم بارداره نمیتونم به کارای خانومت به موقع برسم همکار دیگه رو زیر چشم کنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
به شوهرت بگو به همکارش بگه شرمنده من زنم بارداره نمیتونم به کارای خانومت به موقع برسم همکار دیگه رو ...

نزدیک به 15 ساله که با هم دوستن. قبلا رفت و امد خانوادگی داشتیم ولی چون از رفتارای خانمه بدم میومد چند ساله که دیگه قطع رابطه کردم

بهش گفتم . همه شماره هاشم بلاک کردم تو گوشی شوهرم. ولی دیدم با یک شماره دیگه تو ت.ل گرام دوباره پیام ...

به شوهرتم بگو من تحمل استرس و جنگ اعصاب ندارم برای بچه هم خوب نیس اینکه خانومه کار داره حرفی توش نیس اما عکس و پیامک جک میفرسته یعنی چه مسئول عواطف سرکار خانم که دیگه  میتونه شوهرش با گوشی خودش باشه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
نزدیک به 15 ساله که با هم دوستن. قبلا رفت و امد خانوادگی داشتیم ولی چون از رفتارای خانمه بدم میومد چ ...

منم خودم حساسم از دید من که واقعا درست نیس یه خانم به مرد نامحرم بخواد جک و عکس اینا بفرسته مخصوصا وقتی بدونه شما خوشت نمیاد  دو حالت داره یا از عمد داره اینکارا میکنه یا واقعا مشکل داره