2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 49 پست
به شوهرتم بگو من تحمل استرس و جنگ اعصاب ندارم برای بچه هم خوب نیس اینکه خانومه کار داره حرفی توش نیس ...

زن و مرده اولش هر دوشون دیپلم بودن. مرده با تشویق شوهر من لیسانسش گرفت و الان داره فوق میخونه. اما اجازه نداد زنش درس بخونه. 

حالا هم انگار به نظرش زنش کم میاد. خیلی به زنه بی احترامی می کنه. زنه هم میخاد انتقام بگیره. البته من اینجوری فکر می کنم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
زن و مرده اولش هر دوشون دیپلم بودن. مرده با تشویق شوهر من لیسانسش گرفت و الان داره فوق میخونه. اما ا ...

پس شوهرشم بی تقصیر نیس اما آخه انتقام به چه قیمتی نمک بخوری نمکدون بشکنی حداقل بره جای دیگه نقششو پهن کنه نه رو خانواده شما شایدم چون شوهر شما شوهرشو تشویق کرده از خانواده شما کینه گرفته...الله اعلم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم بینتون دلخوری پیش نیاد 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
میشه بگی چجوری ت لگ رام کسی رو میشه نصب کرد تو کامپیوتر

نسخه کامپیوترش رو از اینترنت دانلود کن . خیلی راحته. بعد شماره میدی و رو گوشیت پیامک تایید میاد.

من صبحی بالاخره شماره شوهرم نصب کردم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.