2777
2789
عنوان

تاحالا شده بچتونو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 85 پست
من دو سه باری زدم هیچوقت یادم نمیره همیشه بابت عذاب وجدان دارم به این فک کن اون بچه بی دفاعه هر کاری ...

خیلی مظلومو بی دفاعه با چشای نازش باترس نگام میکنه حیف بچم که دست منه حیف این بچه به این باهوشی که اینطوری زندگی میکنه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
بچه دومم . پسره . ینی زلزلههههههه ولی اصلا بابت دعوا ناراحت نمیشه کسی میدونه چرا ؟ شاید هنوز متوجه ن ...

خداروشکر بچه هات ارومن پسر من پدرمو دراورده 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله زدن منو،‌ نتیجه‌ش الان که ۲۰ سالمه؟ جلسات تراپی پشتِ جلسات تراپیسلامت روان بچه رو دارید نابود می ...

باز خوبه تو این سن میتونی بری تراپی گه حدااقل بقیه جوونیتو در عذاب نباشی

خیلی مظلومو بی دفاعه با چشای نازش باترس نگام میکنه حیف بچم که دست منه حیف این بچه به این باهوشی که ا ...

عزیزم تمرین کن به خودت قول بده داد نزنی

برو پیش مشاوری روانشناسی چیزی

تا طفل معصومو انقد نزنی بخدا دلم بدجوری گرفت😢

لایک نفرمایید با تشکر

😭😭😭ترس تو چشاشو میبینم بمیرم برات مادر

شما بارداری نباید اینقد خودتو اذیت کنی ، اشکالی نداره اما لطفا دیگه تکرار نکن🤍🤍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

مادری مثل من حقشه کتک بخوره نباید توقعی بیشتر ازاین داشته باشم

😢😢😢😢 این حرفو نزن مطمئنم مادر خیلی خوبی هستی فقط کنترلتو از دست میدی اونم حق داری فشار زندگی روته و باردارم هسی دیگه شرایطت سختتره

😭😭😭ترس تو چشاشو میبینم بمیرم برات مادر

اسی منم خیلی مادرم کتکم میزد خیلی

بی دلیل 

بابت اشتباهات بچگانه که نه میدونستم درسته یا غلط فقط میخواستم دنیارو کشف کنم 

هیچ وقت نتونستم ببخشمش 

الان 30 سالمه و پراز مشکلات روانی 

ولی حداقل باعث شد که بچه هام رو نزنم .سعی می‌کنم مادری باشم که آرزو داشتم خودم داشته باشم

خوب می کنی گاهی نیازه

خیلی زن بدجنسی هستی خاله ریزه واقعا که🫠😑

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چطوری صبرمو بیشتر کنم ؟

زیاد سخت نگیر اگر بریز بپاش کرد 

سرگرمش کن با تلویزیون

چمیدونم گوشی و...... 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اره یکم پیش زدم وسط کمرش اعصابم نمیکشه واقعا نابود شدم

غلط میکنی بچه بیاری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.