2777
2789
عنوان

تاحالا شده بچتونو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 85 پست
وای اموزش کتک داری ،بچه فقط چهارسالشه حوصله بچه ندارید نیارید

بااینکه من زدم ولی معتقدم به هیچ عنوان نباید بزنی گناه دارن دارم ازعذاب وجدان خفه میشم خیلی ترسید دعواش کردم بنظرت از خواب بیدارشد ببرم خمیر بازی بگیرم براش خوشحال شه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااینکه من زدم ولی معتقدم به هیچ عنوان نباید بزنی گناه دارن دارم ازعذاب وجدان خفه میشم خیلی ترسید دع ...

نه باج نده این کارم اشتباهه

ببین منم بچه دارم داد میزنم ولی نزدم تا الان عصبانی بشم دستمو مشت میکنم انگشتاما کف دستم فشار میدم حرصم خالی بشه

خوب پس خداروشکرولی قدر آرامش و کنترلی که مادرت تو بچگی داشته رو بدون

ما بجاش کلی دعوا و قهر خیانت و فلان داشتیم بچه ایرانی یجوری تروما داره بهرحال 😂😂ولی خشونت فیزیکی دیگه واقعا بده 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
تربیتت اشتباه بوده اون طفل معصوم کناهی نداره نکن این کارو

خب چیکار کنم درست شه؟کجای تربیتو غلط رفتم؟هرچی خواسته فراهم کردیم بخاطر اونه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
خب چیکار کنم درست شه؟کجای تربیتو غلط رفتم؟هرچی خواسته فراهم کردیم بخاطر اونه؟

معلومه که به خاطر همینه ،ببین سعی کن وقتی با زور چیزی رو میخاد بهش ندی حتی اگه اسمونا و زمینو بهم دوخت ،نادیدش بگیر تا وقتی که اروم درخواست کنه که اونم اگه نخریدی باز گریه کرد بازم محل نده سخته خیلی سخته ولی باور کن به ماه نکشیده یاد میگیره

عذاب وجدان نداری

اها این بگم جدا بزرگش نمیکنم ولی مامان و بابام دوشیفته کار میکنن اینم گیر داده بود تهش بوسش کرد نازش کردم اشتی کرد

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

استارتر اگه یه قطار یا کامیون به قصد زیر گرفتنت ، سمتت بیاد ،

چه حسی داری؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اره واقعا اگه بدونی چقدر پشیمونم بخدا راضیم به مرگم .من مادر خوبی نیستم بچه مظلومم و میزنم

خدا نکنه عزیزم 

ایشالا سایه اتون هزار سال بالای سر بچه ها باشه 

صبرتو بیشتر کن خواهر 

بچه ها دنبال مادرشون هستن دیگه 

اذیت میکنه میریزه میپاشه اقتضای سنشه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه دومم . پسره . ینی زلزلههههههه 

ولی اصلا بابت دعوا ناراحت نمیشه 

کسی میدونه چرا ؟ شاید هنوز متوجه نمیشه اره؟ دیروزم تو ماشین انقدرررررر نق زد نق زد یکی زدم رو پشتش . اصلا انگار ن انگار . اصلا ناراحت نمیشه ک گریه کنه یا بترسه 

دختر اول 4 سالشه . اصلا از اول یه تو بهش نگفتم از بس بچه خوبی بود . من خودم نمیدونم اصلا زدن یا دعوا کردن بچه چطوریه 

من دو سه باری زدم هیچوقت یادم نمیره همیشه بابت عذاب وجدان دارم 

به این فک کن اون بچه بی دفاعه هر کاری بکنه از نظر خودش اشتباه نیست گاهی وقتا باید بچه شد و از دید اون بچه به دنیا نگاه کرد

نزنش دیگه لطفا چون هییییچوقت یادش نمیره....

لایک نفرمایید با تشکر

ترس و وحشت

بچه رو وقتی کتک بزنی یا حتی تهدید کنی ، همچین ترسی میفته به جونش🥺🥺

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..