2777
2789
عنوان

تاحالا شده بچتونو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 85 پست
خونه مادرشوهرم بودیم همش به یچیز گیر میده ول نمیکنه هرپی میخواد باید فراهم باشه بابا خب من اونجا کام ...

باهاش حرف بزن 

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب از کتک زدن دفاع میکنن همین کتک کتک ب، ن بزن که فردا همین بچه همسرشو کتک میزنه اگر پسر باشه ا ...

اره واقعا اگه بدونی چقدر پشیمونم بخدا راضیم به مرگم .من مادر خوبی نیستم بچه مظلومم و میزنم 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
لطفا برید تراپی، تنها راهی که میتونید خودتونو کنترل کنید همینهبه خدا من تک تک کتکایی که بچگی خوردم ی ...

تراپی خواستم برم جلسه ای ۷۰۰ تومنه واقعا سنگینه برام کاش کتابی چیزی بود 

خونه مادرشوهرم بودیم همش به یچیز گیر میده ول نمیکنه هرپی میخواد باید فراهم باشه بابا خب من اونجا کام ...

اینم خیلی حساسه 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عذاب وجدان نداری

چرا ولی داداشمه اماخب مسولیت بزرگ کردنش با منه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

باهاش حرف بزن

گوش نمیده حرف حرف خودشه اصلا بحرفم نیست هرچقدر میگم بعدا میخرم برات انگار نه انگار میچسبه ول نمیکنه یدور سر کاغذ نیم ساعت چسبیده بهم یدور وسط ظهر دیوونم کرده تواین گرما برم پارکینگ بازی کنم یدور سرکامیون 

برو ازش قد دانی کنکه همون یکبار بودهنه که همش به روش بیاریاگر از این مامانا بود روزی یه وعده مفصل کت ...

وا برای وظایفشون باید تشکر کنیم؟ اونا باید قدردانی کنن من با این سن هنوز بی اجازه بیرون نمیرم شبا خونم والا خودشونم خوب میدونن چی به چیه من اصلا اطرافم ندیدم پدر مادر بچشونم بزنن باورم نمیشه این چیزا

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اینقدر من بچه بودم خذای به سرشاهده ایقدرررررررذکتک خوردم ولی دل رحمم دلم میسوزه به یچه هام

عزیزممم😢😢

واقعا ضربه روحی بدی میخورن بچه ها گناه دارن منم گاهی پسرمو میزنم ولی بعدش عین چی پشیمون میشم و خودمو لعنت میکنم