2777
2789
عنوان

تاحالا شده بچتونو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زدن منو،‌ نتیجه‌ش الان که ۲۰ سالمه؟ جلسات تراپی پشتِ جلسات تراپیسلامت روان بچه رو دارید نابود می ...

منیکه خودم کتک نخوردم سلامت روانم داغونه چه برسه به بچه بزچارم خیلی مظلومه خیلی

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

چه جالب از کتک زدن دفاع میکنن 

همین کتک کتک ب، ن بزن که 

فردا 

همین بچه همسرشو کتک میزنه اگر پسر باشه 

اگر دختر باشه تو سری خور میشه 

والدین الگوی بچه هستن 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منیکه خودم کتک نخوردم سلامت روانم داغونه چه برسه به بچه بزچارم خیلی مظلومه خیلی

لطفا برید تراپی، تنها راهی که میتونید خودتونو کنترل کنید همینه

به خدا من تک تک کتکایی که بچگی خوردم یادمه

اره یکم پیش زدم وسط کمرش اعصابم نمیکشه واقعا نابود شدم

خونه مادرشوهرم بودیم همش به یچیز گیر میده ول نمیکنه هرپی میخواد باید فراهم باشه بابا خب من اونجا کامیون ازکجا بیارم 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
فکر نمیکردم همچین مادری بشم یروزی فقط مرگمو ازخدا میخوام

با مشاور حرف بزن اروم بشی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉