2777
2789
عنوان

تاپیک خونم کثیف زدم همه حمله کردن

1378 بازدید | 55 پست

واقعا یعنی یک زن با وجود سه تا بچه همش باید درحال بشور بساب باید باشه

وقتی خودتون زن هستین این منطقتون هست از مرد چه انتظاری دارین 

اونا هم میگن وظیفتون هست 

پس خودمون چی میشیم

از نظر خیلیا آره 

ولی من حال خودم برام مهمه حسش باشه جم میکنم نباشه نمیکنم 

هرکار کنی آخرش دو متر زبون دارن گور بابای خانواده شوهر فقط فقط خودم مهمم و بچم ن این خونه کوفتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه روو لش کن.  فقط بابچه هات خوب باش سرشون دادنزن. جقداحساس گناه دارم ک بچه اولم انقد اذیت کردم سرهمی چیزا. حالاشده ی بچه پرخاشگرعصبی. فقط تربیت بچه وظیفه زنه ن خانه داری این اسلام گفته

اول سلامتی 

من الان دیسک کمر و سرخوردگی مهره دارم، منم مثل تو مست باریکلا و آفرین این و. اون میشدم و میترسیدم بگن این خونه اش، کثیفه 

همیشه بشور بساب، الان نیم ساعت نمیتونم راه برم

گور بابای مردم،حرف باد هواست، مراقب سلامتی ات باش

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خب تاپیک نزنید وقتی فقط تایید میخوایید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از نظر خیلیا آره ولی من حال خودم برام مهمه حسش باشه جم میکنم نباشه نمیکنم هرکار کنی آخرش دو متر زبون ...

همین دیگه مگه آرامش هم خونه فقط به تمیزیش هست 

وقتی خسته باشی با شوهر و بچه بداخلاق باشی خوبه

ندیدم تاپیکتو ادم همیشه حالش خوب نیست همیشه توان نداره، هیشکی همیشه ۱۰۰ نیست. شما که ماشاالله سه تا بچه داری من با یه بچه هر زمان بتونم کارامو انجام میدم، خسته باشم مریض باشم و... استراحت میکنم، چون من خدمتکار و‌ موظف به انجام کاری نیستم خداروشکر.... همیشه خودتو بذار تو اولویت

منم ۳تا دارم از صبح دستمال کشی کردم ک عصر جاروبرقی کنم شکر خدا ۵برق رفت😂

بیخیال. خونه تمیز تاجایی خوبه ک هی ب بچه طفلکی نگی بشین نکن و....

کوچه ک نمیشه برن کلاس هم هوا گرم بچه طفلی چیکار کنه

شما هم ک مستخدم نیستید ک هی تمیز کنید 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻