2777
2789
عنوان

تاپیک خونم کثیف زدم همه حمله کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه نکن روانشناس به من می‌گفت فک کن پسر همسایه اومده خونت سعی کن همینطوری رفتار کنی بعد یک مدت بچ ...

میدونم کارم اشتباهه ولی من به پسر همسایه هم از حدش بگذره دعوا میکنم اعصابم خیلی ضعیف شده

از نظر خیلیا آره ولی من حال خودم برام مهمه حسش باشه جم میکنم نباشه نمیکنم هرکار کنی آخرش دو متر زبون ...

برات صلوات فرستادم انشاءالله که حاحت روا بشی

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بخدا میگفتن ذاتت کثیف زن باید مدام تمیز کنه اصلا درک ندارن

تمیزی بیش از حد نشانه وسواس و نشخوار ذهنی یوقتا آدم باید بتونه بیخیال بشه تا عصبی و‌کلافه نشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
میدونم کارم اشتباهه ولی من به پسر همسایه هم از حدش بگذره دعوا میکنم اعصابم خیلی ضعیف شده

نگونمیتونم بگو میتونم تو اینستا پیج های روانشناسی کودک هست. من باهمونا خیلی بهتراز قبل شدم

بخدا میگفتن ذاتت کثیف زن باید مدام تمیز کنه اصلا درک ندارن

منم اتاقم ترکیده.

حال دل مهمتره.

هرکس یه جوره.

اگر مدان درحال بشور و بساب باشی که دیسک کمر و گردن و....میکیری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اول سلامتی من الان دیسک کمر و سرخوردگی مهره دارم، منم مثل تو مست باریکلا و آفرین این و. اون میشدم و ...

منم خیلی کمتر درد دارم 

اوایل هر روز جاروبرقی می‌کشیدم و گردگیری

دیگه الان هر دوروز یکبار جاروبرقی میکشم واقعا کشش ندارم