دقیقا همین من استرس دارم بخاطرش قرص میخورم. کافیه یکم بهم ریختگی باشه کلافه میشم انقدر تو ذهنم مرور ...
وقتی کنترلی روی افکارمون نداریم شروع میکنیم با عصبانیت ووسواس تمیز کردن
یا برعکس وقتی افسرده باشیم نمیتونیم حتی یه لیوان بشوریم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
جنگی که اتفاق افتاد ما ۲۲ نفر خونه بابام جمع شدیم همه بی خیال من اسیر جمع کردن فقط روزی چندبار ساک ل ...
یجورایی کنترل اضطراب اما فشار روی ذهن و بدن اکثرا این آدما پرخاشگری بروز میدن از خودشون چون فشار ذهنی وخستگی جسمی
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
پیاده روی .پرکردن اوقات با چیزهایی ک دوست دارید .حتی داشتن حیوون خونگی .داشتن جمع خوب دوستانه .وورزش به صورت روتین خیلی کمک کننده