2777
2789
هیچ وقت فکر نکن باشروع غذای کمکی بچه توپول میشه اتفاقا برعکس وزن گیریش کند میشه تنها چیزی که تو این ...

پس به نطرشمامن بهش غذاندم؟ققط شیرخودمومیخوره..۷۸۰۰وزنش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

گلم دکتر من گفت که بهش فرنی و سوپ و زرده تخم مرغ بدم

اها...به سلامتی عزیزم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ وقت فکر نکن باشروع غذای کمکی بچه توپول میشه اتفاقا برعکس وزن گیریش کند میشه تنها چیزی که تو این ...

عزیز گاهی فقط مساله وزن گیری نیست علت دیگه ایی داره مثلا پسرمن وزن گیریش خوبه اما متاسفانه رفلکس شدید داره بخاطر همین غذاش باید زودتر شروع بشه بخاطر کنترل رفلاکسش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بخدا غذاشو زود شروع کنی وزن گیریش خیلی کم میشه اینو نه تنها من ،بلکه هزاران نفر دیگه مثل من تجربه کردن ،پس صبرکن تا آخر ۶ ماه بعد شروع کن ولی بعدشم اصراری به خوردن غذای کمکی نداشته باش در درجه اول فقط شیر بعد غذای کمکی.

من خودمم شير نميزنم ولي تو كارت بهداشت نوشته از اغاز هفت ماهگي ميشه داد بهشون ولي من فك ميكنم نفخش ز ...

آره به جز نفخش ممکنه به بچه هم حساسیت بده چون کلا شیر گاو حساسیت زاس به نظرم شیر گوسفند و شیر بز خیلی بهتره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیز گاهی فقط مساله وزن گیری نیست علت دیگه ایی داره مثلا پسرمن وزن گیریش خوبه اما متاسفانه رفلکس شدی ...

پسرمنم رفلاکس داشت اونم از نوعه بسیار شدیدش گفتن از ۴ ماه غذاشو شروع کن خداشاهده نه تنها بهتر نشد بلکه ۲ ماه پشت سرهم استفراغ وحشتناک میکرد الان ۱۶ ماهشه تازه یکم بهتر شده

بخدا غذاشو زود شروع کنی وزن گیریش خیلی کم میشه اینو نه تنها من ،بلکه هزاران نفر دیگه مثل من تجربه کر ...

ممنون عزیزم‌منم همین فکرومیکنم.

پسرمنم رفلاکس داشت اونم از نوعه بسیار شدیدش گفتن از ۴ ماه غذاشو شروع کن خداشاهده نه تنها بهتر نشد بل ...

ااا جدی؟ پس خداروشکر به پسر من جواب داده من که دیگه خسته شدم تازه الان بهتر شده علت رفلاکسش چی بوده؟ چقد دیر خوب شد ه 

عزيزم من سرخود نه با نظر پزشك هردو تا پسرامو از پنج ماهگي شروع كردم هيچكدومم تو وزن گيري مشكلي نداشتن و ندارن خداروشكر همه ي بجه ها مثل هم نيستن بعضي بايد زودتر شروع بشه بعضي ديرتر من خودم متوجه ميشدم ديگه شير سيرشون نميكنه با دكترشون مشورت ميكردم و شروع ميكردم

دهتر من هم خیلی بی اشتهاس واسه همین دکتر گف غذا رو شروع کن

خداروشکر پسرم از وقتی که غذا بهش میدم اشتهاش به شیر بیشتر شده

عزيزم من سرخود نه با نظر پزشك هردو تا پسرامو از پنج ماهگي شروع كردم هيچكدومم تو وزن گيري مشكلي نداشت ...

نخوب خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792