هیچ وقت فکر نکن باشروع غذای کمکی بچه توپول میشه اتفاقا برعکس وزن گیریش کند میشه تنها چیزی که تو این ...
عزیز گاهی فقط مساله وزن گیری نیست علت دیگه ایی داره مثلا پسرمن وزن گیریش خوبه اما متاسفانه رفلکس شدید داره بخاطر همین غذاش باید زودتر شروع بشه بخاطر کنترل رفلاکسش
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
پس به نطرشمامن بهش غذاندم؟ققط شیرخودمومیخوره..۷۸۰۰وزنش
بخدا غذاشو زود شروع کنی وزن گیریش خیلی کم میشه اینو نه تنها من ،بلکه هزاران نفر دیگه مثل من تجربه کردن ،پس صبرکن تا آخر ۶ ماه بعد شروع کن ولی بعدشم اصراری به خوردن غذای کمکی نداشته باش در درجه اول فقط شیر بعد غذای کمکی.
عزیز گاهی فقط مساله وزن گیری نیست علت دیگه ایی داره مثلا پسرمن وزن گیریش خوبه اما متاسفانه رفلکس شدی ...
پسرمنم رفلاکس داشت اونم از نوعه بسیار شدیدش گفتن از ۴ ماه غذاشو شروع کن خداشاهده نه تنها بهتر نشد بلکه ۲ ماه پشت سرهم استفراغ وحشتناک میکرد الان ۱۶ ماهشه تازه یکم بهتر شده
استارتر عزیز لازم نیست از شیر گاو یا پاستوریزه استفاده کنی شما فرنی رو با آب بپز آخر سر که فرنی ولرم شد ۱ پیمانه شیرخشک اضافه کن هم کالریش میره بالا هم مقوی تره هم احتمال حساسیت کمتره
پس به نطرشمامن بهش غذاندم؟ققط شیرخودمومیخوره..۷۸۰۰وزنش
عزيزم من سرخود نه با نظر پزشك هردو تا پسرامو از پنج ماهگي شروع كردم هيچكدومم تو وزن گيري مشكلي نداشتن و ندارن خداروشكر همه ي بجه ها مثل هم نيستن بعضي بايد زودتر شروع بشه بعضي ديرتر من خودم متوجه ميشدم ديگه شير سيرشون نميكنه با دكترشون مشورت ميكردم و شروع ميكردم