2777
2789

یه قاشق آرد برنج و یک لیوان آب سرد و یه کوچولو نبات رو گاز با شعله ملایم بعد از جوش اومدن تقریبا ده دقیقه زمان میخواد که قوام بیاد یکم از شیر خودتون باید غلیظ تر باشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه قاشق آرد برنج و یک لیوان آب سرد و یه کوچولو نبات رو گاز با شعله ملایم بعد از جوش اومدن تقریبا ده ...

البته دکتر بهم گفت یه کوچولو شکر بریز من خودم به جاش یکم نبات بدون زعفرون میریزم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

یه قاشق آرد برنج و اگه دلت خواست یه قاشق نشاسته رو تو یه لیوان شیر(به ازای هر قاشق یک لیوان شیر یا آب) سرد بریز و بعد هم بزن بذار رو شعله گاز آروم آروم هم بزن تا قوام بیاد نبات هم توش بریز که بچه سردیش نشه

شیر نمیخواد برا فرنی؟؟

نه الان زوده اول با اب میدی بعد نه ماهگی شیر وارد رژیم غذایی میشه البته بچه ی من که کلا حساسیت داره بعدا باید شیرخشک بریزم به جای شیر

استارتریعنی ازاین سن بهش غذابدیم موردی نداره..منم دخترم همین حدودسنش..دوست دارم تپل بشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه الان زوده اول با اب میدی بعد نه ماهگی شیر وارد رژیم غذایی میشه البته بچه ی من که کلا حساسیت داره ...

من خودمم شير نميزنم ولي تو كارت بهداشت نوشته از اغاز هفت ماهگي ميشه داد بهشون ولي من فك ميكنم نفخش زياده

استارتریعنی ازاین سن بهش غذابدیم موردی نداره..منم دخترم همین حدودسنش..دوست دارم تپل بشه

هیچ وقت فکر نکن باشروع غذای کمکی بچه توپول میشه اتفاقا برعکس وزن گیریش کند میشه تنها چیزی که تو این سن به بچه وزن میده شیره

من به همين موادي كه ننه علي گفتن پودر بادوم(درختي) هم اضافه ميكنم پسرم خيلي دوس داره

دکتر تغذیه گفت هفته اول اینطوری بده که معده اش عادت کنه هفته ی دوم با شیره بادوم منم الان با شیره بادوم میدم دیگه میشه حریره بادوم نه فرنی

2790
2778
2791
2779
2792