2777
2789
عنوان

زن ایرونی بایدبدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 47 پست
من توبارداری ۸تا دندون خراب شد گفتن ترمیمه ۳تاشو درست کردم ۳روزبعد اونا شروع کردن درد کردن دوباره هز ...

شایددکترت خوب نیست

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرت های باسن دار نپوشید واقعااااا ضایعس یا پروتزا🤧

👍🏻حق بود. 

ولی ببین انقدرکه همه رفتن پیکرتراشی، اعتمادبه نفس دخترامون رفته، مجبورا بعضیا. 

درحالیکه مثلا من زن علی رام نورایی رو میبینم پیکراتراشی نکرده لاغر وقدبلند چقدر خوش استایل. 

من نه بوتاکس تاحالا کردم نه ژل نه لیرز نه هیچ کار زبیایی خواستم امروز شرت گن دار باسن دار سفارش بدم ...

عزیزم😂

لیزرو برو خوبه. 

بوتاکسم خوبه سالی یه بار

کاش شوهرا میفهمیدن

درسته الان خیلیااااا میگین مگه خودش قیافش چیه و فلان ولی تاثیر داره وقتی دخترای رنکا رنک محل کار میبینه بعد زنش.... هوووووف 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
شما چه مهارتی داریدچه مهارتی خوبه برای یه زن خونه دار و دوتا بچه دار

من تولید محتوا بلدم

طراحی و کارای اجرایی بلدم 

اما الان مدیر بازاریابی‌ام 

منتها منظورم از مهارت هر چیزیه 

از خیاطی و سبزی خشک کردن و ترشی و مربا پختن و کارای یدی بگیر تا کار هنری یا برنامه نویسی و کارای مهندسی و…هر چیزی! 

بر اساس علاقه و رشته خودت یه چیزی یاد بگیر و انجام بده 

حتی اگه پول لازم نداری بلد باش 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من نه بوتاکس تاحالا کردم نه ژل نه لیرز نه هیچ کار زبیایی خواستم امروز شرت گن دار باسن دار سفارش بدم ...

خودت زیبایی باور کن 

خیلی مسخرن 

تازه بعدچندبار استفاده باید بندازیش دور 

اگه امروز اینو خریدی فرداهم میخای بری دنبال خرید چیزای مصنوعی دیگه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

همه حرفات درست و عالی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹