2777
2789
عنوان

زن ایرونی بایدبدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 47 پست
شرت های باسن دار نپوشید واقعااااا ضایعس یا پروتزا🤧

همش برمیگرده به نداشتن اعتماد به نفس و تبلیغات نظام سرمایه داری و صد البته تحت تاثیر مجازی بودن🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

موافقم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همش برمیگرده به نداشتن اعتماد به نفس و تبلیغات نظام سرمایه داری و صد البته تحت تاثیر مجازی بودن🤦

حالا بگو گیریم یه باسن بزرگم براخودت درست کردی اخرش ک چی؟؟ وقتی فیکه حالت ازش بهم نمیخوره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

کاش شوهرا میفهمیدندرسته الان خیلیااااا میگین مگه خودش قیافش چیه و فلان ولی تاثیر داره وقتی دخترای رن ...

دقیقا 

البته طبق چیزی که تو دوست و آشنا دیدم مزدایی که صفت هرزگی توشون فعالتره زناشون بیشتر دنبال این کارای زیبایی میرن انکار زنایی که اعتماد به نفس بالاتری دارند مردا هم تحت تاثیرشون قرار میگیرن و همون‌جوری میپذیرنشون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حالا بگو گیریم یه باسن بزرگم براخودت درست کردی اخرش ک چی؟؟ وقتی فیکه حالت ازش بهم نمیخوره

آره به خدا همون 

اخه من کمتر سرمایه داری دیدم بره این پولای الکی رو بده 

هرکیو دیدم کرده یا پول جون کندن خودش بوده یا شوهر بخت برگشتش 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

کاش شوهرا میفهمیدندرسته الان خیلیااااا میگین مگه خودش قیافش چیه و فلان ولی تاثیر داره وقتی دخترای رن ...

حق باتو هست. 

ما باید سعی کنیم اعتمادبه نفسمون رو بالا ببریم.

میدونی یه وقت توهین به چاق هانشه، یه فامیل داریم صدوپنجاه کیلو هست، اون شوهرش یکسره بهش میگه خوشگلللل، درحالیکه شایدما بهترین اندامم داشته باشیم به چشم همسرمون نیاد، 

من متوجه شدم که اون خانوم خودش انقدر اعتمادبه نفس داشت و خودشو تخریب نمیکرد جلوی شوهرش، که تو ذهن شوهرش اومده که زنش واقعا خوشگله. 

مثلا الان از خوده من شوهرم بخواد تعریف کنه شایدمن صدتاعیب رو خودم بزارم😊، واین باعث میشه اونم منو عیب دارببینه. 

پس باید رو خودمون کاررکنیم اول، خودمون رو زیبا ببینیم، تابقیه هم ماروزیبا ببینن

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

اخه من کمتر سرمایه داری دیدم بره این پولای الکی رو بده هرکیو دیدم کرده یا پول جون کندن خودش بوده یا ...

منظور اینه که افراد سرمایه دار برای کسب سود بیشتر دارن این تبلیغات و میکنن و حس ناکافی بودن به بقیه القا میکنن تا بتونن از این خلا به سود خودشون و جیبشون استفاده کنن

به قول شما کمتر سرمایه داری هم میبینی می‌ره دنبال این چیزا چون خودش می‌دونه چه بازی ترسناکی پشتش خوابیده 

منظور اینه که افراد سرمایه دار برای کسب سود بیشتر دارن این تبلیغات و میکنن و حس ناکافی بودن به بقیه ...

دقیقا درست میگی همینجوره

حق باتو هست. ما باید سعی کنیم اعتمادبه نفسمون رو بالا ببریم.میدونی یه وقت توهین به چاق هانشه، یه فام ...

قبولل دارم ولی بااااز بعضی مردا میبینن و مقایسه میکنن. یا زنه نمیتونه مقایسه نکنه و اعتمادشو بالا ببره. 

کلا تف ب کسی ک این همه عملای چرت مد کرد

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
منظور اینه که افراد سرمایه دار برای کسب سود بیشتر دارن این تبلیغات و میکنن و حس ناکافی بودن به بقیه ...

ولی همش عوارض داره چندسال بعد پشیمون میشن. 

من یه آشنایی دارم لیپو کرده چندین سال پیش، نافش نزدیک کلیشه، الان دوباره اندامش افتاده شده خراب شده، دوباره باید عمل کنه. 

من مخالف عمل زیبایی نیستم، به نظرم کسی که واقعا نیازداره خوبه که انجام بده. 

ولی اینکه زیادیش میکنن و فکرمیکنن قشنگه وهمه شبیه هم غول شدن قشنگ نیست. 

فیلماتواینستاگرام همه ازپشت شروع میشه🤮

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

حتما به خودت برس و هیکل خوب بساز

مراقب پوست و موهات باش 

برو باشگاه و فیشیال 

روتین پوستی داشته باش

کسی که رفته ارزش قصه خوردن نداره

بجای اینکه به فکر پسر باشی تمرکزت رو بزار روی خودت

حتما یه مهارت یادبگیر 

اگه میخوای ایندت خوب باشه از الان شروع به کار کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ولی همش عوارض داره چندسال بعد پشیمون میشن. من یه آشنایی دارم لیپو کرده چندین سال پیش، نافش نزدیک کلی ...

آره دقیقا 

اصلا مطب دکترای زیبایی پره از دخترای خوشگل که خودشونو قبول ندارن چرا؟چون تو اینستا پلنگا رو بورسن