2777
2789

گفتم بجای تاپیک های پوچ و بیخود از این به بعد سعی کنم اگر خدا بخواد بیشتر تاپیک های حال خوب بزنم که کسی دید حالش خوب بشه ✨👇☘️

می‌فهمم که دنبال یه روزنه امیدی. زندگی پر از فراز و نشیبه، درست مثل یه موج که گاهی بالا می‌ره و گاهی پایین میاد. مهم اینه که تو این پایین اومدن‌ها، یادت نره که موج دوباره اوج می‌گیره.

شاید الان تو یه سراشیبی تند باشی، ولی این سراشیبی همیشگی نیست. تو قوی‌تر از اون چیزی هستی که فکر می‌کنی. تو تا حالا از پس خیلی از چالش‌ها بر اومدی و این یکی هم روش.

به خودت یادآوری کن که چه چیزهایی تو زندگی برات ارزشمندن. یه هدف کوچیک برای خودت تعیین کن و برای رسیدن بهش تلاش کن. حتی یه قدم کوچیک هم می‌تونه یه شروع دوباره باشه.

به خودت سخت نگیر. اجازه بده احساساتت رو تجربه کنی، ولی توشون غرق نشو. به یاد داشته باش که تو تنها نیستی و خیلی‌ها هستن که دوست دارن بهت کمک کنن.

یه ضرب‌المثل قدیمی هست که میگه: "بعد از هر سختی، آسانی است." این یه حقیقته. پس امیدوار باش و بدون که روزهای خوب در راهن. تو لایق شادی و خوشبختی هستی.

🤍✨

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

🤣🤣🤣🤣وای یا خدااااا هر چی میخوام خوشبین باشم نمیشه ۲۴ساله پوست انداختیم هر روز بدتر از دیروز 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش نیاز داشتم ممنون

خوشحالم 🤍

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

🤣🤣🤣🤣وای یا خدااااا هر چی میخوام خوشبین باشم نمیشه ۲۴ساله پوست انداختیم هر روز بدتر از دیروز

حق داری دنیا سخت شده ولی امید تنها چیزی هست که آدم می‌تونه باهاش ادامه بده