2777
2789

من باردارم بچه اولم ۱سالشه الانم ناخاسته باردارم تا ب دنیا بیاد میشم ۲۵خیلی ناراحتم همش فکر میکنم عمرم فقط باید ب بچه داری بگذره از واکنش دیگرا ترس دارم ک بگن خودش بچس دوتا بچه هم داره😓😓😓😓

به دیگران ربطی نداره زندگیت

اصلا اجازه نده کسی راجبت حرفی بزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش دیگرانو ول کن اگه گفتن خودت بچه ای بگو اره بچه داری سخته دلت میخواد روزی چندساعت بیا خونم بچمو نگهدار 

ولی واقعا سخته پشت هم 

مخصوصا اینکه بچه اولت خیلی کوچیکه و باید بهش خیلی بیشتر محبت کنی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

حالا سنت اونقدرم کم نیست عزیزم 

و البته اونایی که فاصله سنی بچه هاشون زیاده انگار کل عمر بچه داری می کنند

هرچند تفاوت سنی کم بچه ها برای مادر و پدر کار رو سخت می‌کنه اما در عوض با هم بزرگ میشن و دیگه چند سال بعد باز لازم نیست این مراحل رو طی کنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️