2777
2789
عنوان

خدایا عاشق یه بنده ات شدم 🫀🥺

92 بازدید | 5 پست

هفت ماه هست که نه حرفی میزنم نه چیزی🙃

نه غرور دخترونه ام می‌زاره خودم پا پیش بزارم🙃

نه دلم می‌زاره بیخیال بشم😑

خدایا من حتی نمیتونم زبون باز کنم در مورد این حس باکسی صحبت کنم🥺

خودت یه کاری کن قربونت بشم 🫀

بابا رضا تو رو قسم به جوادت یه کاری کن قشنگم

حداقل اگه نمیشه مهرش رو از دلم بیرون کن

حضرت علی میگه اگه کسی عاشق باشه و در مورد عشقش چیزی نگه و بمیره گویا شهید شده🙃

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان عاشق یه ینده خدایی شدم و واقعاااااااا از ته قلبم براش احترام قائلم و علاقه دارم با تمام وجودم.. ولی ارتباطمو باهاش حفظ کردم و خیلی ریز بهش چراغ سبز نشون میدم.. اگه نشد هم پشیمون نیستم چون هم صحبتی با این شخص از ارزوهام بود که براورده شده. به چشم من این ادم قهرمانه و خوشحالم تا اینجای کار هم..

نشون بده بهش .. تا چراغ سبز ندی به پسرها که نمیان جلو.. با سنگینی و متانت بهش نشون بده بدت نمیاد باهات اشنا شی اگه علاقه داشته باشه بهت که میاد و اگه نه که کم کم ارتباطتون کمرنگ میشه به مرور زمان و بعد راحت دل میکنی 

از ته قلبم امیدوارم بهش برسی و خوشبخت بشی🤍

اون طرف شما رو دیده ؟

بله 

و جدیدا حرکت هایی دیدم که امیدوارتر شدم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.