2777
2789
عنوان

خدایا عاشق یه بنده ات شدم 🫀🥺

92 بازدید | 5 پست

هفت ماه هست که نه حرفی میزنم نه چیزی🙃

نه غرور دخترونه ام می‌زاره خودم پا پیش بزارم🙃

نه دلم می‌زاره بیخیال بشم😑

خدایا من حتی نمیتونم زبون باز کنم در مورد این حس باکسی صحبت کنم🥺

خودت یه کاری کن قربونت بشم 🫀

بابا رضا تو رو قسم به جوادت یه کاری کن قشنگم

حداقل اگه نمیشه مهرش رو از دلم بیرون کن

حضرت علی میگه اگه کسی عاشق باشه و در مورد عشقش چیزی نگه و بمیره گویا شهید شده🙃

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان عاشق یه ینده خدایی شدم و واقعاااااااا از ته قلبم براش احترام قائلم و علاقه دارم با تمام وجودم.. ولی ارتباطمو باهاش حفظ کردم و خیلی ریز بهش چراغ سبز نشون میدم.. اگه نشد هم پشیمون نیستم چون هم صحبتی با این شخص از ارزوهام بود که براورده شده. به چشم من این ادم قهرمانه و خوشحالم تا اینجای کار هم..

نشون بده بهش .. تا چراغ سبز ندی به پسرها که نمیان جلو.. با سنگینی و متانت بهش نشون بده بدت نمیاد باهات اشنا شی اگه علاقه داشته باشه بهت که میاد و اگه نه که کم کم ارتباطتون کمرنگ میشه به مرور زمان و بعد راحت دل میکنی 

از ته قلبم امیدوارم بهش برسی و خوشبخت بشی🤍

اون طرف شما رو دیده ؟

بله 

و جدیدا حرکت هایی دیدم که امیدوارتر شدم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.