2777
2789
عنوان

وای بیاین کار امشب دوستم رو بگم

275 بازدید | 31 پست

از شنبه قرار گذاشتن خودشون تو گروه دوستی که 4 شنبه بریم یه جا

بعد من هر روز از شنبه میگفتم بریم بیرون؟

میگفتن 4 شنبه میریم

یا میگفتن خودت میتونی بری بیرون.

منم خب 2 روز رفتم بیرون،دیگه بودجه برای 4 شنبه ندارم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اما دیدم با دوستای دیگشون رفتن بیرون

من حتی به یکی از دوستام یه ادرسی دادم یه جا بریم هیچچچچ ری اکشنی نداد انگار نه انگار

بعد خودش تنهایی رفت اون ادرس..

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما دیدم با دوستای دیگشون رفتن بیرونمن حتی به یکی از دوستام یه ادرسی دادم یه جا بریم هیچچچچ ری اکشنی ...

باهات حال نمیکنن کات کن

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

منم حرصم گرفت 

و فکر کردم من اضافه هستم توی اون جمع و من نباشم راحتترن و اونا کنکور قبول میشن ولی من نه،درکم میکنید نخوام ببینمشون؟

یه دفعه همه ی اینایی که گفتم به مغزم فشار اورد

بعد پیام دادم نمیام من

یکیشون گفت اوکیه

اون یکی گفت برو بمیر من دیگه جایی که تو باشی نمیام اصلا ،این حرف تو گروه زد و ابروم رفت

و کلی توهین دیگه

الانم دیگه نمیخوام ببینمشون

چون من کنکور قبول نمیشم باید دوباره بخونم،اونا دغدغه شون فرق میکنه

ولی خیلییی دلم گرفته