2777
2789
عنوان

وای بیاین کار امشب دوستم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 31 پست
منم حرصم گرفت و فکر کردم من اضافه هستم توی اون جمع و من نباشم راحتترن و اونا کنکور قبول میشن ولی من ...

تو زمينه قضاوت ذهني و زودرنجي داري سعي كن با اين رفتارات و فكرات مبارزه كني وگرنه هميشه همرات هست و اذيتت ميكنه توي روابطت با اطرافيان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوستاي ديگه هم دارن دوست مشترك ك نبوده اوناي ك باهاشون رفتن بيرونحالا از كجا فهميدي اون يكي تنها ...

عکس فرستاد که فهمیدم

اوکیه با دوستاشون رفتن بیرون

ولی من هر روززز پیام میدادم بریم؟

انگار برای من ارزشی قائل نبودن و اهمیتی نداشتم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دوست دیگه ای داری؟ اگه تنهایی اذیت نمیشی کات کن

تنها اذیت میشم

جز اینا 1 دوست دیگه دارم فقط

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تو زمينه قضاوت ذهني و زودرنجي داري سعي كن با اين رفتارات و فكرات مبارزه كني وگرنه هميشه همرات هست و ...

بله درسته

ولی تو جای من بودی چیکار میکردی؟

خب با تو روز ٤ شنبه هماهنگ كردنو بقيه روزا رو با دوستاي ديگه

خب تا اینجاش اوکیه

ولی من خودم حس بد داشتم چون اونا تابستون بعد کنکورشونه

ولی من باید بازم کنکور بدم،بعدشم که گفتم نمیام کلی توهین کرد بهم

با این حال میگی بازم برم؟

خب تا اینجاش اوکیهولی من خودم حس بد داشتم چون اونا تابستون بعد کنکورشونهولی من باید بازم کنکور بدم،ب ...

چرا اونا كنكور نميدن ؟ هنوز ك كارنامه نيومده

راستش من نميدونم روابط تون در چ حدي هست و اين حرفاي ك زده گاهي بين تون رد و بدل ميشده يا نه

ولي بد نيست بري 

چرا فحش داد بهت بخاطر اينكه اگه نري و تعداد كم بشه ممكنه قرار كنسل بشه يا چي؟

خودم ي فكري ميكردم برا تنهايي و حوصله سر رفتگي خودم و قرار روز ٤ شنبه با دوستام رو ميرفتم

الان میگی چیکار کنم؟

تو گروه ابروم رفت با حرفاش

جز من 2 3 نفر دیگه هم نمیرن بنا به دلایلی

ولی منو تخریب کردن

چرا اونا كنكور نميدن ؟ هنوز ك كارنامه نيومدهراستش من نميدونم روابط تون در چ حدي هست و اين حرفاي ك زد ...

من نرم قرار کنسل نمیشه،میتونن برن

حتی میخوان تاکسی بگیرن براشون راحتتره

میدونمم قبول میشن

تو پیوی باهم راحتیم ولی تو گروه اصلا دوست نداشتم بهم بی احترامی بشه

من نرم قرار کنسل نمیشه،میتونن برنحتی میخوان تاکسی بگیرن براشون راحتترهمیدونمم قبول میشنتو پیوی باهم ...

حالا ببين تا فردا چي ميشه اگه تونستي برو

هر جوري ك فردا حست بود و ب دلت بود همون انجام بده