2777
2789
عنوان

برای تو که هستی و نیستی برای من🩶

79 بازدید | 10 پست

دیشب در بازار فجر که بقیه از مغازه بیرون بیان 

داشتم فک میکردم به اینکه چقدر نیستم مثل همسن وسال هایم چقدر همه چیز بر طبق خواسته ام نرفت حتی با نذر و نیاز با دعا با هیچ چیز درست نشد 

پسری از جایی که نشسته بودم با دوستانش رد شد به گمانم سنش شاید به زور به ۱۷ می‌رسید صورتش را آورد جلو حتی نمیدانم چه گفت درگیر این بودم چقدر شبیه توست شبیه که نه کپ تو کپ نوجوانی هایت آن لحظه تورا جز دردهایم حساب نکرده بودم آن موقع یکبار دیگر برایت گریه کردم ولی حتی اشک هایی صورتم را خیس نکرد مثل همیشه ولی تو نشدنت کی عادی می‌شود 

کی دیگر اکر روزی آدمی شبیه تو دیدم بهم نمی‌ریزم کی؟🫠

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا همینه دیگه دشمن آدم

کاش کمی راه بیاد 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

چند سالته؟

۲۰

۲۰

وای عزیزم سنت خیلی کمه

من این دوران رو پشن سز گذاشتم

ی روز میگی کاش اون روزا خوش میگذروندم و غصه نمیخوردم

کاش برگردم عقب برا هیج پسزی ناراحت نمیشدم

فقط رو خودم کار میکردم 

زمان بزرگترین دارایته از دستش نده

وای عزیزم سنت خیلی کمهمن این دوران رو پشن سز گذاشتمی روز میگی کاش اون روزا خوش میگذروندم و غصه نمیخو ...

🥹

مرسی همه سعیمو میکنم 

بنیاد خیریه خدیجه الکبری

فعلا این تنها جای معتبری هست که میشناسم

به افراد متفرقه اعتماد نکنید، ورود به اون منطقه اونقد سخت هست که از هرکسی برنمیاد!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.