2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل فیلم یچیز دیگه س اصن موضوع سر برادرا نیست

من فیلم رو یک ماه پیش دیدم تقریبا گفتیش دیگه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دستت درد نکنه که کامل اسپویل کردی رفت😶

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

در حال به نظرم خیلی معروف شد الکی الکیحس خوبی به این فیلما که هی تبلیغ میشن ندارم همش پر از بدبختیه

پر از واقعیته

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
الان کلش این بود😐

نه اخرش این بود خخخ

برا چی فیلمو تعریف کردی حالا

وای حال روحیم داغون بود فقط خوندن امضات کافی بود ک اشکام بریزن😭😭😭 خدا بیامرزه ، جاشون بهشت باشه الهی😔🖤

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وای حال روحیم داغون بود فقط خوندن امضات کافی بود ک اشکام بریزن😭😭😭 خدا بیامرزه ، جاشون بهشت باشه ا ...

عزیزم چه دل مهربونی دارید ممنونم ازتون انشالله خدا به دلتون آرامش و شادی بده

بیخیال بابا 

یه جوری رو اسپویل کردن فیلمها تعصب دارن  انگار کارگردان یا تهیه کننده ی فیلمن  یا رو زندگیشون تاثیر میذاره 🤣

فیلم باز باشی با اسپویل هم میتونی بری ببینی و لذت ببری 

من به شخصه  از نوع بازی،  نوع  فیلم برداری و گاها گریم بازیگرانِ  فیلم لذت میبرم ( فیلمهایی مثل ابد و یک روز ، متری شش و نیم، برداران لیلا، هفتاد سی ، حتی مثلا  اسکویید گیم 

همه اینا رو همون اول تهشو میدونستم چی میشه  ولی بازم لذت بردم از تماشا کردنشون)

که تو ده خط اسپویل کردن هم  ذره ای از لذت تماشاش کم نمیشه 

بیخیال بابا یه جوری رو اسپویل کردن فیلمها تعصب دارن انگار کارگردان یا تهیه کننده ی فیلمن یا رو زند ...

افرین دقیقا این فقط آخرش بود که اگه حواسم بود نمی گفتم ولی بعد دیدنش آدم بهم میریزه اگه حساس باشی نباید ببینی