2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 127 پست
عزیزم واقعا به من نوعی ایرانی ربطی نداره تو کشورای دیگه چه خبره . وقتی کشور خودم داره از بین میره و ...

عزیزم من جایی برای کمک به اوکراین ندیدم

شما پیجی دیدی یا راهی؟ بله کمک میکنم

مثلا برای آفریقا هم دیدم 

ولی جایی رو ندیدم راهی ندارم خب چطور انجام بدم

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنی به فکر مردم کشور نیستم؟چون به مردم غزه هم فکر میکنم؟

بله امثال شماها اگه به فکر مردم خودمون بودن اینجور طلا طلا نمیفروختن بفرستن حساب خیریه هایی که معلوم نیست به کجاها وصلن خیریه هایی که وجود ندارن نمیبینن چقدر بیمار تو بیمارستان داریم که پول ندارن عمل کنن

چقدر بچه تو سطل زباله ها دنبال یه تیکه نون میگردن

چقدر پدر هایی که شرمنده نشدن

چقدر خونه هایی که ویران نشدن....

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

شما واسه داخل مرز تاپیک بزن، تاپیک زده میشه ولی میترکه اره ماهم بدبختیم ولی این اسمش غریبه پرستی نیس ...

دقیقا من خودم هر اتفاقی تو این مملکت افتاد خواستم یه تاپیک تسلیت بزنم تعلیق شدم چرا پس اینا نمیترکن؟ اگه موضعی داره نی نی سایت واضح بگه چون منم نمیخوام مسائل سیاسی رو ببینم تو سایت وگرنه حرفمو میزنم 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

اره منم یکم که تونستم زدمحالا نمیگم زیاد ولی دیگه یه راهی پیدا کردم هر از گاهی کمک میکنیمچیکار میشه ...

اصلانمیزارن کمک واردغزه بشه به که فرستادی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودم تهران بودم ۱۲ روزشو پس لازم نی به من بگی مگه اون جنگ ما شروع کردیم یا اسرائیل؟

تو گفتی ما آب داریم نون و غذا داریم 

بمب و موشک هم رو سرمون نمیاد

وضعیتم ن با اونا یکی نیست

منم گفتم خواب بودی ؟ چه ربطی به کی اول شروع کرد داره

مهم اینه شروع شد

خودمم همین شرایط تجربه کردم با آفتابه سرویس رفتن با به تشت حموم رفتن اصلا درک نمیکنید که میشه هم برا ...

بببن بزرگای دینت هم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

اول خونه خودتو روشن کن بعد برس به بقیه

من تو خونه نشستم با لوله کشی باید دبه پر کنم

بچه های سیستان رو دیدی بخاطر ی دبه اب می میرن

از گرمای خوزستان می دونی چند نفر می میرن؟

۱۲ روز بمب رو سر همه بود 

کشور دیگه باید به کجا برسه که میگید ما وضعمون بهتره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

استارتر چاقو زیر گلوی کسی نذاشته که انقد عصبی شدن بعضیا به هرکی دوس دارید کمک کنید.. داره از گرسنگی مطلق حرف میزنه از شرایط جنگی و از کودکی که توان انجام هیچ کاری نداره.. نه کسی که معتاده و به قول بعضیا سرش توی سطل آشغاله چون دومی میتونه انتخاب دیگه ای داشته باشه ولی اولی نه 

شما حتما تو لس انجلس زندگی میکنید اب برق دارید خوبه همونجا بمونید چون اینجا هر لحظه ممکنه یکی حمله ک ...

نه لس آنجلس نیستم حتی اگه از آسمون آتیش هم بباره حاضر نیستم برم اونجا ولی یه ۲۰ لیتری پر میکنیم وقتی آب قطع صد استفاده می‌کنیم کاری نداره

افراد مستضعف کشور خودمون میگی، یا غزه ؟

دویت عزیز میتضعفای کشور خودمون خاک میخورن؟!استارتر داره راجب مرگ در اثر گرسنگی میگه،چقد سنگدلید

یه گربه ببینی یجا افتاده از شدت گرسنگی مرده ادم تا یک هفته غذا از گلوش پایین نمیره چطور میتونید بی تفاوت باشبن

رییس جمهورمون مرد هیچ خبری از غزه نبود همه تسلیت گفتن الا غزه جنگ شد اصلا هیچی اگزم الان خود عزیزی م ...

خب منم میگم مشکل دلسوزی واسه اون مردم نیس مشکل یه چیز دیگس وگرنه همه میدونن عامل جنگ تو غزه کیا ان

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ساعت ۷صبح اب میاد تا ۲بعد از ظهر بجز این ساعات اب نداریمتو دمایی ۵۵ درجه خوزستان برق قطع میشهاصلا می ...

بله انگار ما قطعی نداریم

من کی منکر اینا شدم

گقتم دوستای قشنگم اینو بیاید خصوصی بگید

چون تاپیک من چیز دیگه آيه

تو خودت حالا هر بچه ای با هر نوع نژادی‌ ببینی گرسنه است بگه خاله اب بهم میدی نمیدی؟

من خودم غذا میخورم جلوم گربه باشه تهش یه قاشق ماست براش میذارم اون که آدمه 

حالا میخواد هر جا باشه 

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
تو گفتی ما آب داریم نون و غذا داریم بمب و موشک هم رو سرمون نمیادوضعیتم ن با اونا یکی نیستمنم گفتم خو ...

بله یه روزی این جنگ شروع می‌شد میگم هنوزم تموم نشده ادامه خواهد داشت بقای اسرائیل تو نابودی ایرانه و وقتی ظالم هست جنگ همیشه هست