2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 127 پست
عزیزم کسی که به غزه کمک میکنه و دلش می‌سوزهمطمئن باش به هموطن خودش هم کمک میکنهاگه خونده باشی دیدی ن ...

عزیزم واقعا به من نوعی ایرانی ربطی نداره تو کشورای دیگه چه خبره .  وقتی کشور خودم داره از بین میره و مردمش دیگه جون ندارن واسه زنوگی .دلتون واسه اوکراینیام میسوزه؟ اونام تو جنگن یا چون فقط طرف جنگ اسرائیله دل سوز شدید؟ شما اصلا بحث دلسوزی ندارید کلا مشکلتون یه چیز دیگس

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز کاری با شما ندارما شما انسان دوستی که هم به هموطنت کمک میکنی هم به مردم غزه ولی یه عده ...

عزیزم به نظرم اونی که به اونجا کمک میکنه به اینجا هم کرده چون کسی که فکر کمک نباشه کلا نمیکنه 

ولی بله قطعا یه سری اینجوری که میگین بوده

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
شما طلاهاتو به مردم سیستان دادی مگه؟هر وقت به قدمی به خاطر مردم سیستان و ... زدی بعد بیا اینجا شیر ش ...

من ادعا نمیکنم عین شماها که میگید ما اگه دلمون واسه غزه میسوزه به فکر سیستانم هستیم

در اصل شماها به فکر مردم غزه ام نیستید به فکر نیروهای نیابتی های خودتونید که باعث شدید اون مردمم بدبخت بشن

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

همیشه واسه اون ور مرز زده میشهکلا غریبه پرستیدخودمون آب نداریم برق نداریم یه سریا به نون شب محتاجن ب ...

شما واسه داخل مرز تاپیک بزن، تاپیک زده میشه ولی میترکه 

اره ماهم بدبختیم ولی این اسمش غریبه پرستی نیست احتمالا شما آدمی نیستی که به مسائل سیاسی و اجتماعی علاقه مند باشی، ما مشکلات خودمون رو انکار نکردیم فقط گفتیم تو غزه وضعیت فلانه 

اگه یه ذره اطلاعات سیاسی داشتی میفهمیدی که عامل با خاک یکسان شدن غزه دولت ما بوده، همون هفت اکتبر فهمیدم قراره چند سال با فاجعه گشنگی رو به رو بشن

ψ ❤️

هروقت رسید به اونجا بیاید بگید فقطططط انرژی منفی هستین شماها

ساعت ۷صبح اب میاد تا ۲بعد از ظهر 

بجز این ساعات اب نداریم

تو دمایی ۵۵ درجه خوزستان برق قطع میشه

اصلا می دونی یعنی چی؟

وقتی درکی نداری نگو انرژی منفی

دبه دبه آب جمع میکنیم برا توالت و حمام مثل عشایری ها 

ایا میفهمی چی میگم?

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من ادعا نمیکنم عین شماها که میگید ما اگه دلمون واسه غزه میسوزه به فکر سیستانم هستیمدر اصل شماها به ف ...

چرا قضاوت میکنی؟😐

چون الان یه کامنت درباره مردم غزه زدم؟

کی میگه من به فکر مردم کشورم نیستم ؟😐😐

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

کو پس؟ چقد رونق دادید اگه دلتون میسوزه واستون اهمیت داره؟ یکی از کارایی که هم ساید های شما واسه سیست ...

من این دولت رو نمیدونم

ولی دولت قبلی برای محرومیت زدایی فعالیت انجام شد عزیزم مثل جاده سازی و ساخت بیمارستان و لوله کشی و ...

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
عزیزم به نظرم اونی که به اونجا کمک میکنه به اینجا هم کرده چون کسی که فکر کمک نباشه کلا نمیکنه ولی بل ...

اگر اینجوری باشه که چ بهتر خدا انشالله هممونو نجات بده 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

همیشه واسه اون ور مرز زده میشهکلا غریبه پرستیدخودمون آب نداریم برق نداریم یه سریا به نون شب محتاجن ب ...

رییس جمهورمون مرد هیچ خبری از غزه نبود همه تسلیت گفتن الا غزه جنگ شد اصلا هیچی اگزم الان خود عزیزی میکنن می‌خوان اسراییل نابود بشه خودشون برن زندگی کنن و گرمه دلشون نسوخته 

ساعت ۷صبح اب میاد تا ۲بعد از ظهر بجز این ساعات اب نداریمتو دمایی ۵۵ درجه خوزستان برق قطع میشهاصلا می ...

خودمم همین شرایط تجربه کردم با آفتابه سرویس رفتن با به تشت حموم رفتن 

اصلا درک نمیکنید که میشه هم برای مردم خودمون دل سوزوند هم غزه چرا انقدر نژاد پرستین؟

کجا شرایط ما با اونا یکیه؟ ما آب خوردن داریم واسه مصارف ضروری گشنه نیستیم غذا پیدا میشه ، از آسمون ...

شما حتما تو لس انجلس زندگی میکنید اب برق دارید خوبه همونجا بمونید چون اینجا هر لحظه ممکنه یکی حمله کنه 

بچمون سرویس داشته باشه ولی ابی نباشه خودشو بشوره

اب معدنی ها پس فردا احتکار میشن و...

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل