2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 127 پست
اصلانمیزارن کمک واردغزه بشه به که فرستادی؟

کمک های غیر نقدی نمیتونه وارد بشه

کمک های نقدی با واسطه های بومی به صورت ارز وارد میشه 

مثلا همونجام یه سریا احتکار کردن مواد غذایی رو و به قیمت های خیلی نجومی میفروشن

این پولا صرف خرید اینا میشه

رییس جمهورمون مرد هیچ خبری از غزه نبود همه تسلیت گفتن الا غزه جنگ شد اصلا هیچی اگزم الان خود عزیزی م ...

بخدا این حرف هاتون به خاطر اطلاعات کمتون راجب خاورمیانه است اولا اینکه فلسطین متحد نیست کرانه باختریش رییسش محمود عباسه مخالف ماست، نواز غزه هم مسئول درست حسابی نداره اگه منظورت حماسه که تسلیت گفت 

بعدشم بر خلاف تبلیغات دولت ، ایران همیشه باعث تضعیف فلسطین شده 

ψ ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله انگار ما قطعی نداریممن کی منکر اینا شدمگقتم دوستای قشنگم اینو بیاید خصوصی بگیدچون تاپیک من چیز د ...

من کلا نخواستم تو تاپیک شرکت کنم ولی کامنت بعضی ها سکوت رو وادار به فریاد میکنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چرا قضاوت میکنی؟😐چون الان یه کامنت درباره مردم غزه زدم؟کی میگه من به فکر مردم کشورم نیستم ؟😐😐

قضاوت نکردم دشمنی که با هم نداریم

ولی چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است من حرفم اینه 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

استارتر چاقو زیر گلوی کسی نذاشته که انقد عصبی شدن بعضیا به هرکی دوس دارید کمک کنید.. داره از گرسنگی ...

دقیقا من فقط حرفم این بود گرسنه ان‌ بیچاره ها

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
بببن بزرگای دینت هم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامهاول خونه خودتو روشن کن بعد برس به بقیهم ...

شما میتونی هرچه میخوای به مردم خودمون کمک کنی دمت هم گرم 

ولی چه اشکالی داره به اونا که دارن هرروز از گشنگی جون میدن کمک کنیم ؟ نباید اهم فی اهم کنیم ؟ کمک به کدوم ضروری تره؟ مردم ما دارن از گشنگی و تشنگی میمیرن مثل غزه؟

تو گفتی ما آب داریم نون و غذا داریم بمب و موشک هم رو سرمون نمیادوضعیتم ن با اونا یکی نیستمنم گفتم خو ...

جنگ ما و اسراییلی ۱۲ روزه تموم شد ما غذا داشتیم همه چی داشتیم ولی اون بچه های غزه چی صد ها بچه از گرسنگی میمیرن نوزاد ها شیر خشک ندارن چطور دلتون میاد حتی به یه تاپیک غزه هم گیر میدید یه تاپیک که چیزی به اونا نمیرسونه

کمک های غیر نقدی نمیتونه وارد بشهکمک های نقدی با واسطه های بومی به صورت ارز وارد میشه مثلا همونجام ی ...

نمیشه خبرنگارالجزیره گفت اصلاچیزی وجودنداره بخری  گفت مسيله این نیست پول نداریم گفت به هیچ قیمتی واردنمیشه اگربومیامیتونستن واردکنن غذامیبردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخدا این حرف هاتون به خاطر اطلاعات کمتون راجب خاورمیانه است اولا اینکه فلسطین متحد نیست کرانه باختری ...

عزیزم ایران چه ضرری بهشون زد ایران که خودشو جر داد آنقدر کمک کرد بهشون و گرمه الان همه له هو لوردهآورده بودن 

شما میتونی هرچه میخوای به مردم خودمون کمک کنی دمت هم گرم ولی چه اشکالی داره به اونا که دارن هرروز از ...

بخدا خیلی ها مردن شما نمیبینی

اطلاع رسانی نمیشه

من دیدم که حتی ی زن برای یتیماش مرغی که حروم شده بود رو برده که از گشنگی نمیرن

چون تو تلویزیون نیستن یعنی وجود ندارن؟

اونا رسانه ای میشه به اندازه کافی بهشون کمک هم میشه ولی کمک به دستشون نمی رسه تقصیر کیه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دویت عزیز میتضعفای کشور خودمون خاک میخورن؟!استارتر داره راجب مرگ در اثر گرسنگی میگه،چقد سنگدلیدیه گر ...

چی داری میگی من فقط ی سوال پرسیدم شما اشتباه متوجه شدی 

نمیبخشمت که اینجوری بهم گفتی 

نمیشه خبرنگارالجزیره گفت اصلاچیزی وجودنداره بخری گفت مسيله این نیست پول نداریم گفت به هیچ قیمتی وار ...

نه هست به شدت گرونه 

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •