2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله 

نکن زن

نکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اگه کسی پیدا کردی بعدش تاپیک بزن تعریف کن 

منم تگ کن😂

ولی خب بهتره انجام ندی

اکثر مردا تو این امتحان رد می شن 

فقط دل چرکین می شی

خودت اذیت می شی

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

نمیترسی یکی امتحان کنه و دوست پسرت وا بده با دختره دوست شه ولی دختره به دروغ بهت بگه هیچی نشد

از اساس این کار غلطه 

و اعتماد به هر کسی غلط تر 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

چراا

امتحان از بیخ اشتباهه

حتما سنت کمه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تاپیک اخرمو میخونی

خوندم

چن وقته باش تو رابطع ای؟

لانگ بودی؟

ب نظرم بلاکش کن بره

تاپیک اخرمو میخونی

خوندم عزیزم 

بهتره مستقیم ازش بپرسی چشه شاید مشکلی چیزی داره

یا مثل خودش سرد باش تا خودشو جمع کنه 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده