2777
2789
عنوان

رسم دستمال شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 63 پست
یک بار جلوی این رسم مزخرف بگیرید . مگه مجبورید! وقتی حتی به دروغ انجام بدید مجوز می دید برای نسل های ...

خودشون همه جوره، مستقیم و غیرمستقیم بها میدن و اجرا میکنن بعد میان اعتراضم میکنن

چاقو گزاشته باشن زیر گلوت یا تفنگ بالا سرت حق داری اما وقتی حق انتخاب داری و راهی رو بری که نمیخوای دیگه حق اعتراض قاعدتا نباید داشته باشی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا جوون هستین ،یه حرکت اعتراضی تو رسم و رسوماتتون بدین ،در مقابل رسم مزخرف اعتراض کنید ،زیر بارش نرید 

باید از یه جایی شروع بشه برچیدن این رسم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ما رسم داشتیم دستمال رو به مادر بزرگ ، عمه ، خاله  هم نشون میدادیم 

شب عروسیم گفتم دستمال هر کیو دیدم بیاد تا دستمالم رو نشونش بدم 

و اصلا اصلا اصلا به هیچ بنی بشری نشون ندادم 

زن دایی منم این مدلی بوده خواهر و مادرشم همینطوری بودن اما کسی دعوا راه ننداخته

خب شمارو نگفتم جانم🤭💗 

تو شهر ما طرز فکر سنتیه 

ولی ۵ سال پیش شب عروسی داییم مادر دختره گفت وایسید دستمال ببینید

مادر بزرگم گفت اصلااااا گناهه یعنی چی نگاه کنم

مامانمم کلا زود  جمع و جور کرد بریم گفت بیارید هم ما نگاه نمیکنیم و رفتیم

با اینکه ی چیز عادیه تو شهر ما ولی اصلا برای ما مهم نبود

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

جالبه هیچ کسی نمیگه اجراش نکنهمه میگن بگیر ی جاتو پاره کن و خونشو بمال که مغز مسموم و پوسیده‌ی ی سری ...

تازه الان حامی گواهی سلامت ها میان 

که میگن گفتممممممممم گواهی بگیرید برای این مواقع 

با اصل موضوع مشکلی ندارن 

در برابر کالا پنداشته شدنشون گاردی ندارن 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خب شمارو نگفتم جانم🤭💗 تو شهر ما طرز فکر سنتیه ولی ۵ سال پیش شب عروسی داییم مادر دختره گفت وایسید د ...

واقعا هم گناهه. دو تا آدم رو معذب کنی و خجالتشون بدی که چی؟؟؟؟

خودشون همه جوره، مستقیم و غیرمستقیم بها میدن و اجرا میکنن بعد میان اعتراضم میکننچاقو گزاشته باشن زیر ...

حالا قدیمیهاشون رسم دارن،خودشون چرا جلو این کار مضخرف رو نمیگیرن تا کم کم از بین بره

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
واقعا هم گناهه. دو تا آدم رو معذب کنی و خجالتشون بدی که چی؟؟؟؟

آره واقعا

اصلا به بقیه چ ربطی دارهههه

ی چیزیه بین زن و شوهر

من فکرکنم شب عروسیم همچین چیزی ازم بخوان ی دعوا راه بندازم برگردم خونه بابام🤭

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

تازه الان حامی گواهی سلامت ها میان که میگن گفتممممممممم گواهی بگیرید برای این مواقع با اصل موضوع مشک ...

من خودم به شخصه اگر دکتر زنان بودم این کارو انجام نمیدادم واقعا

حاضر نیستم کاریو انجام بدم که غلطه و کلی آدم پشتش و به خاطرش آه کشیدن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7