2777
2789
عنوان

رسم دستمال شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 63 پست

برای همین ازدواج نمیکنم تو ایران دیگه با این رسم ها

بخدا خیلی حوصله دارید من کسی همچین حرفی بزنه همونجا مشتو میخوابونم تو صورتش

شانس بیاره آینه‌ای چاقویی چیزی نباشه اونجا

مثل این که کلا من برای تو ایران زندگی کردن ساخته نشدم😅😅

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسم ینی چی!

اگ انجامش ندی چ اتفاقی میفته؟

اینجا نقش شوهرته ک پررنگه!

وقتی این رسم رو داشتین چطور بی‌خبر بودین ازش! هم شما هم شوهرت!!!

حالام ک انجامش دادین دیگه از چی بخای بترسی

شوهرت باید بگه قبلا انجام شده منتظر چیزی نباشین.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حالا براخیلیا ارتجاعی میشه اصلا خون نمیاد بااین رسم بیچاره دختره 🤦‍♀️

مامانم تعریف میکنه ۲۰ سال پیش یکی از دخترای فامیل همینجور شده

همون شب دعوا میشه دختره رو میفرستن خونه باباش💔

صبحش میبرن دکتر دکتر  بهشون توضیح میده

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

جالبه هیچ کسی نمیگه اجراش نکنهمه میگن بگیر ی جاتو پاره کن و خونشو بمال که مغز مسموم و پوسیده‌ی ی سری ...

ببین کسی که مغزش پوسیده هیچ جوری نمیتونی قانعش کنی 

حتی اگر برگردی بگی ارتجاعی بوده میگن اینا دیگه چیه و... 

فقط مجبوری دهنشونو ببندی

رسم ینی چی!اگ انجامش ندی چ اتفاقی میفته؟اینجا نقش شوهرته ک پررنگه!وقتی این رسم رو داشتین چطور بی‌خبر ...

واقعا نمیدونستیم خانواده های ما این رسم بیخود و هنوز دنبال میکنن 

الان برگشتن میگن

ببین کسی که مغزش پوسیده هیچ جوری نمیتونی قانعش کنی حتی اگر برگردی بگی ارتجاعی بوده میگن اینا دیگه چی ...

مجبور نیستی دهنشونو ببندی، بزار دهنشون باز بمونه

آخه چیکارت میخوان بکنن واقعا نمیفهمم چرا انقدر بها میدید

دیگه کسی که حاضره دست خودشو ببره (نمیگم کار سختیه البته) به خاطر این رسما دیگه حق اعتراض نمیمونه براش واقعا

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مامانم تعریف میکنه ۲۰ سال پیش یکی از دخترای فامیل همینجور شدههمون شب دعوا میشه دختره رو میفرستن خونه ...

زن دایی منم این مدلی بوده 

خواهر و مادرشم همینطوری بودن 

اما کسی دعوا راه ننداخته

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
ببین کسی که مغزش پوسیده هیچ جوری نمیتونی قانعش کنی حتی اگر برگردی بگی ارتجاعی بوده میگن اینا دیگه چی ...

مجبور نیستی . با شوهت بوده . اگه انقدر معذرت می خوام ناآگاه هستن بهتره کلا قیدشون بزنی تا زندگیت با افکار پوسیده رقم نخوره