2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم گلم جمعه موعدمه اگه نشدم تست میکنم و تاپیک میزنم.

منم جمعه موعدمه

من وفات حضرت فاطمه بهش گفتم تا تولدت بهم عیدی بده. من هرسال وفات حضرت فاطمه آش میپختم امسال چون هنوز حاجت نگرفتم نپختم گفتم من منتظر جواب دعاهامم

امیدوارم سه تامونم جواب بگیریم تا تولد خانوم فاطمه زهرا

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
منم جمعه موعدمه من وفات حضرت فاطمه بهش گفتم تا تولدت بهم عیدی بده. من هرسال وفات حضرت فاطمه آش میپخ ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.انشاالله با خبرای خوب خوشحالمون میکنی 😍

منم جمعه موعدمه من وفات حضرت فاطمه بهش گفتم تا تولدت بهم عیدی بده. من هرسال وفات حضرت فاطمه آش میپخ ...

انشالله گلم بحق فاطمه زهرا جواب بگیرم بحق پهلوی شکسته خانوم.منم شله زرد میپز م همون روز اگه باردار باشم همون هفته میپزمش.نذره.با مامانم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

من که افسردگی دارم میگیرم 

دوست ندارم هیچ جا برم

این عید لعنتی رو اعصابمه

هرکی یه حرفی میزنه

با خودم تصمیم گرفتم هیچ وقت درباره بچه آوردن یا نیاوردن کسی بهش چیزی نگم چون این روزهارو تجربه کردم

خونه خانواده ی شوهرم که تا میرسم مادرشوهرم عکس بچه میاره نشونم میده سوهان روحمه

خونه خودمون مادر و پدرم همش حرفشو میزنن

شوهرمم که میگه من فکر میکردم توی این سن یه بچه ۱ساله دارم

فامیلا هم که هرکی یه چیزی میگه 

دوست دارم تا عید یا خدا بهم یه بچه بده یا من بمیرم تا اینهمه فشار رو تحمل نکنم خسته ام

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من که افسردگی دارم میگیرم  دوست ندارم هیچ جا برم این عید لعنتی رو اعصابمه هرکی یه حرفی میزنه ...

چند ماه اقدامی عزیزم؟

مشکلت چیه؟

مطمئن باش تو این دنیا هر کی یه جور اسیر این مشکلات زندگیه.هییییییچ کسی بدون مشکل نیست تو زندگیش.میدونم واقعا سخته ولی بیخیال شو.اینجوری هم خودت رو از بین میبری و هم این ناراحتی و استرست خودش بیشتر مانع بارداریت میشه عزیزم.به خدا توکل کن

چند ماه اقدامی عزیزم؟ مشکلت چیه؟ مطمئن باش تو این دنیا هر کی یه جور اسیر این مشکلات زندگیه.هیییییی ...

من از اول ازدواج جلوگیری نداشتم ۴ساله ازدواج کردم ۲سال پیش پلی کیستیک بودم ولی الان نه یعنی ماه قبل سونو رفتم گفت کیست ریز داری ولی زیاد نیست

همسرم نمیره آزمایش 

من چون یه مقدار وزنم بالاست همه فکر میکنن مشکل از منه و میگن اول تکباید وزنتو بیاری پایین

ولی دکترم میگه آز همسرتو بیار چون اضافه وزن باعث عدم تخمک گذاری میشه ولی الان شما تخمک گذاری داری

آزمایش همسرتو بیار اگر سالم باشه عکس رنگی بنویسم

من این ماه زیر دلم خیلی درد میکنه. و تیر میکشه شما چی؟

زیاد سینه ام درد نمیکنه در صورتیکه از ۱۸ سالگی یک هفته قبل از پری درد شدید سینه داشتم.

تپش قلب و تنگی نفس هم دارم این ماه

آب زیاد میخورم

تکرر ادرارم دارم

اگر به روال همیشه قرار باشه پریود بشم باید از امروز  لک بینیم شروع میشد ولی خبری نیست.

بی بی چکهای شما منم وسوسه کرد فردا صب بی بی بذارم 

به نظرتون جواب میده فردا؟ ۳روز قبل موعدمه.