2777
2789
عنوان

بیبی چک

956 بازدید | 58 پست

سلام

خانما امروز روز ۲۵ سیکلمه و دوازده روز از آمپول hcg که روز ۱۳ سیکلم زدم میگذره و چهارشنبه موعدمه.

هشت روز که از آمپول گذشت بیبی چکم کامل منفی بود و فرداشم همین طور.

دیروز که ۲۴ سیکلم بود بیبی چک زدم سریع هاله انداخت ولی وقتی خشک شد کمرنگ شد.

امروز دوباره بیبی چک زدم خیلی دیر هاله انداخت ولی کم کم که خشک شد هاله ش مشخص تر شد و از بیبی چک دیروز پررنگتره و کامل مشخصه.

نظرتون چیه؟؟؟امکان بارداریم هست؟؟؟؟؟

بیبی چک بالایی دیروز و پایینی امروز

تو عکس زیاد مشخص نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حالاعجله نکن بزاریه روزازموعدت بگذره بعدبزن اگه مثبت شدکه ایشا...بری آزمایش اگه خدایی نکرده نشدغصه نخوراین ماه نه ماه بعدفعلابزاربعدموعدت

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

۱۴ روز بعد از آمپول باید بی بی استفاده کنی زوتر کاذب میده 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
آخه روز ۸ و ۹ بعد از آمپول بیبی زدم و منفی بود و این یعنی اثر آمپول رفته

نه مال منم ماه قبل همین بود روز ۸ و نه بی بی منفی شد روز ۱۴ هاله انداخت و روز ۱۶ پری شدم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰