2777
2789
عنوان

با مرگ عزیز چجوری کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست
من شانزده سال پیش پدرم رو از دست دادن نه اینکه الانم بشیم برا اون اتفاق غصه بخورم ولی برای همیشه منو ...

شما رو خوب درک میکنم،غمهایی که تا ابد مهمون دلمون میشن

نمیدونم چرا گاهی سرنوشت اینجوری بازی درمیاره؟

اصلا چرا برای ما؟

چرا ما نباید عادی زندگی کنیم؟

روح هر دو عزیزتون قرین ارامش🖤

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

نه از بین نمیره مگه اینکه کلا آلزایمر بگیری یا حافظتو از دست بدیولی کم کم یاد میگیری چطور با غمش کنا ...

ممنون عزیزم

کاش میتونستم حافظمو از دست بدم ولی از یه طرفم دوست ندارم خاطراتش رو فراموش کنم ترجیح میدم یادم بمونه و عذاب بکشم چون تنها چیزیه که ازش مونده

غم بی پایانم🖤     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته به آدمایی که خوانواده یا عشقشون رو هیچ وقت از دست ندادن غبطه میخورم اونا خیلی خوشبختن با ه ...

منم عین شما،،همیشه میگم کاش عزیز منم یه گوشه از این کره ی خاکی نفس میکشید هر چند سهم من نبود

خیلی حرفه عزیزتو جلو چشات بزارن زیر خروارها خاک

خیلی سخته سهمت یه سنگ سرد باشه ولی اونم اجازه دیدن نداشته باشی

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

منم عین شما،،همیشه میگم کاش عزیز منم یه گوشه از این کره ی خاکی نفس میکشید هر چند سهم من نبودخیلی حرف ...

به یکی دو تا از دوستام که این موضوع رو گفتم گفتن ما هم شکست عشقی خوردیم ما هم دیگه نمیبینم فرقی با مردن نداره

ولی منم فقط مثل شما میگم کاش فقط میدونستم زندست و نفس میکشه و من تا آخر عمرم نمیبینمش 

کاش فقط نفس می‌کشید و زندگیشو می‌کرد بی من

غم بی پایانم🖤     

ممنون عزیزمکاش میتونستم حافظمو از دست بدم ولی از یه طرفم دوست ندارم خاطراتش رو فراموش کنم ترجیح میدم ...

فقط زمان کمکت می‌کنه ، جوری درگیر زندگی میشی که میبینی یه هفته گذشته و بهش فکر نکردی 

من اوایل خیلی ناراحت میشدم میگفتن خاک سرده ، ولی الان واقعا میبینم خدا چه لطفی به بازمانده ها می‌کنه که این آپشن رو به ما داده تا بتونیم دل بکنیم وگرنه دیوونه میشدیم