2777
2789

بچه ها من یکساله کیست سبنه دارم سری اول که رفتم سونو بخاطر اینکه یه چیزی مثل نخود تو زیر بغل چپم حس میکردم رفتم سونو گفت کیست سینه دارم با لنف نود اگزیلاری ۱۹ میل خلاصه گف سه ماه بعدش باز سونو دادم هایپو اکو داشتم با لنف نود ۲۱ میل و دوباره ۶ ماه بعدش ک میشد ماه پیش سونو دادم و گفت لنف نود ۲۲ میل دارم با کیست کمپلکس و هایپو اکو با حدود مشخص و بایردز ۳ و گفت شش ماه بعد مجددا چک بشه و امشب یهویی گفتم زیر بغلمو چک کنم دیدم یه چیزی هست که تکون میخوره تو زیر بغلم و اینکه درد نداره و اونجوری در حالت عادی دستم بالاست مشخص نیست فقطم با دست چپم وقتی زیر بغل چپو حس میکنم لمس میشه جراح عمومی هم رفتم داشت زیر بغلمو چک میکرد چیزی حس نکرد منم یادم رفت بگم همچین چیزی هست 

الان خیلی استرس گرفتم و هی دستکاریش میکنم شما همچین موردی داشتین؟

موهای زائدتو لیزر کردی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اجیم زیر بغلش جوش و سینه هاش جوش داره یعنی علائم سرطان سینه ست؟؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی انگار من تامیک زدم کیست سینه داشتم اموزرفتم گفت سونو زیر بغل بده

کیست زیربغلم گرفتی

دکتر بهت قرصی نداد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره سونو پستان و زیر بغل باهمه

بهت دارو نداد

نگفت جراحی جیزی کنی

چند سالته

کدوم شهری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره اما جدیدا میگم کمتر بزنه زیر بغلمو و شاید زیر بغلمو دیگه ادامه ندم حتی مام هم دیگه استفاده نمیکن ...

هرکی این مشکل رو پیدا کرده میپرسم لیزر کرده میگه آره

فکر کنم بی ربط نباشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خو گلم شما متخصص رفتی ؟ دارو‌داده بهت؟ به یک متخصص قناعت نکن یه چند تا واردشو برو ببین چی میگن ،دستک ...

متخصص جراحی عمومی رفتم گفت فقط هفته ای دوبار ویتامین ای بخورم