2777
2789
عنوان

تورم غدد لنفاوی زیر بغل😭بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست
درد داری؟اندازش تغییر نمیکنه مثلا نزدیک پریود بزرگتر ودردناک نمیشه؟

نه درد ندارم اندازش هم همونه انگار از چند وقت پیش و در حالت عادی مشخص نیست و باید دستمو فشار بدم تا حسش کنم

متخصص جراحی عمومی رفتم گفت فقط هفته ای دوبار ویتامین ای بخورم

جراحی عمومی نه که ! متخصص انکولوژی برو یا سرطان پستان 

نمیخوام نگرانت کنم ولی وقتی این غده یا کیست یا هرچی داره رشد میکنه معلومه باید درمان جدی تری روش انجام بشه با ویتامین ای که نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جراحی عمومی نه که ! متخصص انکولوژی برو یا سرطان پستان نمیخوام نگرانت کنم ولی وقتی این غده یا کیست یا ...

در حال رشد نیست اخه هر سری سونو هم اندازش تغییر انچنانی نکرده بود ۶ ماه پیش متخصص پستان رفتم هم گفت ویتامین ای بخورم

جراحی عمومی هم جراح پستان هم هست

یکی از اشناهامون یه کیست داره تو کمرش ، یه دکتر از خدا بی خبر که متخصص هم بوده گفته هیچی نیست خودش حل میشه حالا این کیسته تو یکسال بزرگ شده و کم مونده برسه به کلیه هاش . جراحی اورژانسی براش نوشتن ،دکتر الانش گفته اگه اون زمان میومدی با یه دارو حل میشد الان باید جراحی بشی