2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بد نبوده ولی با ترس

خب علتش همینه چون به شدت استرس زا هستش ،من که یکبار لیکویید شدم داشتم سکته می کردم ،درست این بازار سود خوبی داره ولی چون 24ساعته فعالیت داره یه دفعه می بینی صبح پاشدی و کلی سود کردی و برعکس همین ها دلیل بر استرس هستش من با حدود سی درصد ضرر خارج شدم الان داشتم دوبرابر میشد درست ناراحت شدم ولی به خودم میگم باابن بالا پایین شدن ها وهک صرافی که رخ داد شاید تاالان سکته کرده بودم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
مرسی ازت

خواهش میکنم،سعی کن حرف یا کاری هم برات مهم نباشه که مشغله ذهنی درست کنی،باشگاه برو با رفیقات وقت بگذرون و توقع نداشته باش یهو خوب بشی من دو سال از پانیکم میگذره شبا از تاریکی میترسیدم لامپ رو روشن میذاشتم تا صبح الان دو ماه میشه اینم خوب شده و بدون روشنایی میخوابم

خب علتش همینه چون به شدت استرس زا هستش ،من که یکبار لیکویید شدم داشتم سکته می کردم ،درست این بازار س ...

اره دقیقا یهو ممکن سکته کنی 

منم اینجور شدم 

منم حالت سکته رو سه بار تجربه کردم که رفتم بیمارستان

اضطراب

صدقه بدید، گاهی تخم بشکنید تا امواج منفی ازتون دور بشه، نمک هم بریزید روش

روزی یک بار صوت زیارت عاشورا را گوش کنید،آرامش بخشه

ببخش نسخه های مادربزرگانه گفتم، ولی خب هنوز برای خودمون جوابه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین