2777
2789
عنوان

الکی چرا اعتراض زدید

277 بازدید | 35 پست

😐 دانش آموزا رو میگم

الان میدونم عده ای میگن دوس داریم اعتراض آزاد بوده اعتراض زدیم

ولی واقعا چرا برگه ای که سفیده و نمرش در حد سه و چهار هست الکی اعتراض میزنه

اگر که فکر کردید مثلا مصحح نمره شما رو برسونه به ده،هرگز این اتفاق نمی افته

چون کلی نمره ده داشتیم که با زحمت خودشون ده گرفتن

هر 25 صدم ارفاق ،یعنی بی عدالتی در حق کسی که این ارفاق بهش نشده و نمرش از شما کمتر شده. 

امسال که زدید،ولی اگر یازدهم هستین سال دیگه بیخود اعتراض نزنید. 

کلی وقت و... میره بابت تصحیح برگه ای که تصحیح دوباره کردن نداره و دانش آموز هم اینو خوب میدونه:/

یاد بگیرید از الان که نوجوان هستید درست و منطقی رفتار کنید، حداقل جامعه بعدی رو آدم های عاقل بسازن:/

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اتفاقا من میگم باید نمره غیر بیست رو اعتراض بزنن

من پارسال نمره ۱۷ ادبیاتم با اعتراض رسید به ۱۹

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضررش واسه شما چیه ؟ 

من دانش آموز نیستم کلی میپرسم ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اتفاقا من میگم باید نمره غیر بیست رو اعتراض بزننمن پارسال نمره ۱۷ ادبیاتم با اعتراض رسید به ۱۹

برگه سفید و کاملا اشتباه رو اعتراض زدن. 

فرق داره با اینکه حدس میزنی برمت درست تصحیح نشده

طرفدار حق و عقلانیت💙 

شما مصححی؟؟ از اونا که چون دانش آموز بدخط بوده نمرشو نمیدن؟؟؟ اتفاقا باید اعتراض بزنن که سری بعد کسی که احتمالا شرایط روحی بهتری داره برگه شونو تصحیح کنه یا لااقل این شانس رو از خودشون نگیرن

هیچکسم بی دلیل اعتراض نزده مطمئن باشید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
ضررش واسه شما چیه ؟ من دانش آموز نیستم کلی میپرسم ؟

عزیزم ضرر نداره من برگه سفید تصحیح کنم خیلی هم خوشحال ترم. 

اینم جواب خدمت شما

که فکر کردید ضررش برا منه. 

ضررش برای سیستمه،برای اینکه بعضی ها اعتراض به حق زدم، اما خیلی ها اعتراض الکی کردن و باعث میشه فرایند بررسی مجدد برگه ها طول بکشه و بچه های مردم واسه دیدن نتیجه دق کنن! متوجه ای عزیزم؟!؟ 

به این میگن مسئولیت اجتماعی که بعضی ها از همون نوجوونی ندارن و پررو و حق به جانب هستن

طرفدار حق و عقلانیت💙 

چون من دو ساعت وقت گذاشتم نوشتم 

بهم 4 دادن

سوالی نبود ک من جواب نداده باشم😐

پاسخنامه هم بعد امتحان چک کردم

اخه 4؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چون من دو ساعت وقت گذاشتم نوشتم بهم 4 دادنسوالی نبود ک من جواب نداده باشم😐پاسخنامه هم بعد امتحان چک ...

دقیقاااا

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من خطم کمی کشیدش ۳ سال پیش فارسی به امتحان داده  بودم  به داده بود ۲ بیشعور... برداشتم بردم پیش رئیس اداره  روزگار اون معلمه سیاه کردما بیشعور همش نوشته بودم داده بود ۲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^