2777
2789
عنوان

الکی چرا اعتراض زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
نمیدونم والا خودم کنکور ۹۸ بودم ولی منو دوستام همیشه بعد از امتحان نهایی که کلید میومد میشستیم با نه ...

الان اینجوریه که برگه دانش آموز میره زیر دست دو مصحح و اگر اختلاف نمره بیشتر از یه نمره باشه بینشون میره زیر دست نفر سوم بعد استارتر بنده خدا منظورش با کسایی بود که دو یا سه میبرن برگشون سفیده میان گزارش میزنن تا بشه ۱۰ قبول بشن خوب اگرم خطایی صورت گرفته باشه بیشتر از ۳ نمره که نمیشه اونم امتحانات نهایی 

عقده دل خالی کردن وحساب بردن ازشون مثل پلیسی که گذشت میکنه وافسری که مجبورت میکنه برچسب دودی جلو چشا ...

برچسب دودی جلو ماشین اگر جوری باشه که چهره شخص قابل شناسایی نباشه جرمه طبق قانون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اینجوریه که برگه دانش آموز میره زیر دست دو مصحح و اگر اختلاف نمره بیشتر از یه نمره باشه بینشون ...

حالا من عکس برگه رو هم گذاشتم، برگه سفید بعد یه جواب غلط همه جا تکرار کرده. 

این کار این خانم یا آقا مصداق حق الناسه.

بعد میگن نه تو شرایط خونش رو نمیدونی! شرایطش سخت بوده بدبختی داشته!! :/

آره من نمیدونم! و چون نمیدونم نمی تونم هم نمره رو کم و زیاد کنم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

حالا من عکس برگه رو هم گذاشتم، برگه سفید بعد یه جواب غلط همه جا تکرار کرده. این کار این خانم یا آقا ...

این قانون کشوره کسیم نمیتونی تغییرش بده وگرنه حق کس دیگه پایمال میشه شما کارتون درسته

عزیزم نگفتم که بگی خداقوت. بگذریم خانه از پای بست ویران است. من چی بود گفتم اونم تو نی نی سایت. گفتم ...

نههه من عذر میخوام اگه اشتباه برداشت شده😅 من فقط تجربه خودمو تو کنکور ۹۸ گفتم تو کامنت های بالا هست

خودم همیشه معلم ها برگه‌شونو میدادن من تصحیح کنم ۰.۲۵ اینور اونور نمیشد حتی دوست صمیمیم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
2790
2778
2791
2779
2792