2777
2789
عنوان

فامیلامون رمز وای فای میخوان

121 بازدید | 19 پست

چیکار کنم کم مونده نت مون خودمم نیاز دارم پولم ندارم باز بخرم اگه م براش وصلش کنم مطمعنم تا ۱٠ ۲٠گیگ راحت مصرف میکنه 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نده ندههههه فامیل‌های ما هم میان عید دیدنی میپرسن ولی با شوخی و خنده رد می‌کنیم😂😑

چجووریی رد کنمم

مال یکیشونو وصل کردم الان خواهرش گفت نتتو بزن گفت اینا وای فای دارن به اون وصل شو 

این اولیه کم مصرف میکنه ولی دومیه رو وصل کنم پدر نتو در میاره 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نده

بگو رو یه کاغذ نوشته بودیم، گم شده

خودمونم از قبل وصلیم!!!

(اگه یهو نگه گوشیتو بیار بارکد اسکن کنم!!!!)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

وای این ادما چقدر بی شخصیتن 

بنظرم خیلی کاربدیه رمز وای فای بخوای از صاحب خونه 

بگو وصل نیست 

خراب شده 

بسته نخریدم 

چمیدونم ی دروغی باید بگی تا روشون کم بشه این افراد 

بگو اصلا نداریم اسم وای فایت رو عوض کن بگو مال هسایس 

کو ؟!  کجاست !؟

وای فای رو هاید کنید

دستگاهشو دیدن

وای این ادما چقدر بی شخصیتن بنظرم خیلی کاربدیه رمز وای فای بخوای از صاحب خونه بگو وصل نیست خراب شده ...

دیشب یکیشونو بزور وصل کردم امروزو خدا بخیر کنه

بخدا من میرم خونشون نمیگم وای فایتون رو بدید اصلا 

خب نباید از همون اول میکردی دیگه برو قطع کن بگو نیست 😑😂

تو دیده قشنگ

اگه تو دید نبود سیمش درمیاوردم میگفتم وصل نمیشه