2777
2789
عنوان

بنطرتون این سیر طبیعیه زندگیه

320 بازدید | 39 پست

خانما بابام بازنشتست،  منتها حقوقش اونقدری نیست حدودا ۲۰تومنه میره سرکار بازم با سن نزدیک ۶۰سال 

پاش درد میکنه ، زانوش درد میکنه ، صعیف شده 

جدیدا زانوش هم اضافه شده 

هر شب پاهاشو ماساژ میدم 

منم ترم اخر زنتیکم دیگه 

درسم به محص اینکه تموم شه میرم سرکار ، بهمن تموم میشه

کلاسام خیلیییی پراکندست وگرنه میرفتم سرکار 

امشب داشتم پاهاشو ماساژ میدادم ، گقت خدا کنه بتونم تا یکی دوسال دیگه کار کنم چلاق نشم

منم با یه لحنی که انگار زیاد غصه نمیخورم بهش گقتم نتونستی کار کنیم نتونستی فدای سرت 

دیگه نوبت منه برم کار کنم 

با خنده گقتم من نیروی تازه نفسم

مثلا میخواستم خودمو با روحیه نشون بدم 😔

بعد گفت نه بابا جان تو با من کارت نباشه تو زندگی خودتو بساز 

اینو که گفت دلم بدجوری گرفت ، الان بغص تو کلوم داره خفم میکنه 

به ظاهر نشون نمیدم ولی الان  دارم خفه میشم 

البته نسبت به قبل خیلیییییی بهنر شدما

قبلا نگاهدمیکردم به بابام گریم می‌گرفت که داره میره سرکار بخاطرمون و زحمت میکشه ، ولی جدیدا دیگه این حسو ندارم ولی بازم ته دلم یکم ناراحت میشم ، البته پذیرفتم که این روند زندگیه،......

من هدفم مهاجرته 

اینجا من بمونم نمیتونم زندگی خوبی داشته باشم ، بابام مخالفه میگه میری پشیمون میشی ، من میمونم تو دل نگرونی و.....

ولی من نمیتونم من اینجا بمونم آرامش نخواهم داشت ، نمیتونم زندگی خوبی داشته باشم 

من از ۱۲سالگی فکر مهاجرت یودم حتی این رشته رو اول علاقه و دوم برای مهاجرت انتخاب کردم 

میدونم اونور فرش قرمز پهن نکردن ، بهشت گمشده هم نیست ، 

جریانش تو تاپیکام هست ،پولشم رو مادرم میخوام حساب باز کتم،  خدا قسمت کنه برا بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم ( خواهشا الان نیاید راجب مهاجرت سوال بپرسید که تو که بابات پولدار نیست نمیتونی بری و.... فکر همه جاشو کردم  ) جریانش مفصله بخوام بگم ، تو تاپیکام هست 

تروخدا شما بگید شما با اینجور قصایا( بالا رفتن سن پدر مادر و درگیر شدنشون با بیماری های مختلف چطور کنار میاید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نکنم واقعا به فکر پدرت باشی وضعتون خوب نیست بعد چطور به فکر مهاجرتی؟

رو کمک مادرم حساب باز کردم 

خونه پدریشون دو گذاشتن برای فروش ، اگه دایی کلاهبرادرم بزاره یه تومنی بهش میرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو کمک مادرم حساب باز کردم خونه پدریشون دو گذاشتن برای فروش ، اگه دایی کلاهبرادرم بزاره یه تومنی بهش ...

خب پس میخوای ارث مادری رو برداری و بری ! 

پدرت هم این وسط هیچی دیگه! 

ولی فکر نکنم مادرت پول رو بده تا بری 

به نظرم سعی کن بری سر یه کاری اول 

یه مدت پول پس انداز کنی و کمک خرج پدرت هم باشی 

یادمه یه سال به پدرم گفتم میخوام تو کارها کمکت کنم ولی نکردم، همون سال پدرم فوت کرد، پدرها خیلی زود میمیرن متاسفانه...

عزیزم تو هم مثله من دل نازکی. منم پدرم رو میبینم میخوام گریه کنم خیلی لاغرشده. . معلومه خیلی پدرت رو دوست داری .انشالله همه ی پدرهای زحمت کش تنشون سالم باشه. منم بابام چندساله بازنشسته شده و هنوزم کارگری میکنه تا بتونه زندگی شو بچرخونه .

خب پس میخوای ارث مادری رو برداری و بری ! پدرت هم این وسط هیچی دیگه! ولی فکر نکنم مادرت پول رو بده تا ...

کل هزینه ای که میشه شاید ۳۰۰الی ۴۰۰تومن باشه 

۶۰۰۰تا برای تمکنه که بلوکه نمیشه و به حسابش بر میگرده 

خودمم اول میخواستم ارشد بخونم ولی دیگه منصرف شدم ، حداقل اگه مهاجرت هم نکنم خیالم راحته رفتم سرکار هرچند عیر مرتبط 

عزیزم تو هم مثله من دل نازکی. منم پدرم رو میبینم میخوام گریه کنم خیلی لاغرشده. . معلومه خیلی پدرت رو ...

نسبت به پدر مادرم بله خیلیییی احساساتی و دل نازکم 

ولی خیلیی این حسمو سرکوب میکنم که ادیت نشم 

شما ازدواج کردی ؟؟؟

کل هزینه ای که میشه شاید ۳۰۰الی ۴۰۰تومن باشه ۶۰۰۰تا برای تمکنه که بلوکه نمیشه و به حسابش بر میگرده خ ...

نمیدونم واسه چی میخوای بری خارج ولی در کل اونجا فقط و فقط واسه پولداراست و بدرد هیچیم نمیخوره هرجایی سختیه خودش و داره

فقط واسه تحصیلات بدون کنکورش خوب بود ک تو دانشگاه تو تموم کردی 

بمون همینجا و برو سرکار حواست هم به خانوادت باشه

نمیدونم واسه چی میخوای بری خارج ولی در کل اونجا فقط و فقط واسه پولداراست و بدرد هیچیم نمیخوره هرجایی ...

من برا یه زندگی عادی میخوام برم 

تحصیلی ، میخوام برا بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم 

اینجا اصن برای رشته من کار نیست اگه باشه مارتی میخواد که من ندارم ،