2777
2789
عنوان

مگه نمیگفتن عشق مهمه

156 بازدید | 16 پست

و عشقی بخدا 

با دوس پسرم ازدواج کردم تو دوران دوستی آنقدر حالم باهاش خوب بود که میگفتم مثل این نیست به بدبختی و سختی کل خانواده رو راضی کردم باهاش ازدواج کردم الان که باهاش ازدواج کردم یک روز نشده با حرفاش حالم و بد نکنه با هم خوشین همه جا میریم همه چی واسم مسخره ولی اخلاقش یک حوریه ک یک روز خوبه یا روز بد دیگه نمیتونم تحملش کنم من دیونشم ولی یه کارایی باهام کرده که با خودم میگم نمی‌دونم دوسش دارم یا نه والا دیگه خسته شدم  

عشق مهم نیست تو زندگی فقدر اخلاق مهمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فقط اخلاق و رفتارش مهمه عشق که عزیزم ببخشید که کشکه فقط طرف مقابل باید اخلاق و رفتارش خوب باشه و ...

هیچ کدوم از اینا نیست همه حرفاش و میزنم آخرش میگه دوست دارم انتخاب خودمی دیگه بقران مجید خسته شدم میترسم به مامانم اینا هم بگم بدترم کنن بگن انتخاب خودت بود 

هرچقدر هم چند ماه صحبت کنیم تهش یه نقص هایی هست که زندگی مشترک و شکل میده سعی کنید باهم صحبت کنید و ...

چ علتی وقتی اخلاق ندارع همه چیو میندازه گردن من هیچی و نمیشه سر گردنش ثابت کرد چ علتی می‌تونه داشته باشه 

چ علتی وقتی اخلاق ندارع همه چیو میندازه گردن من هیچی و نمیشه سر گردنش ثابت کرد چ علتی می‌تونه داشته ...

خوب بشین منطقی باش حرف بزن اونم حرف بزنه بدون حرف نمیشه اونم با ارامش

بیا توت فرنگی بردار🍓

هیچ کدوم از اینا نیست همه حرفاش و میزنم آخرش میگه دوست دارم انتخاب خودمی دیگه بقران مجید خسته شدم می ...

آره مطمئن باش به خانواده ات بگی میگن خودت انتخابش کردی خودت اصرار کردی ما که از اول ناراضی بودیم و فقط باعث سرزنشت میشن عزیزم خودت باید سعی کنی تعبیرش بدی سخت هست ولی علاجی نیست